2777
2789
عنوان

بارداری ناخواسته

688 بازدید | 11 پست

سلام.. پسرم،،، 6ماهشه و ناخواسته فهمیدم، باردارم5هفته هستم... و بخاطر شرایط مالی و. جسمانی خودم و. پسرم ک اذیت میشه.. تصمیم به س ق ط گرفتیم... خ خ شرایط سختیه... کسی بوده شرایط من رو داشته باشه؟؟؟؟ 

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نکن گناهه. بیشتر فکر کن لطفا قتل انجام نده . اونم بچته اونم جون داره اونم چشم امیدش با شماست چرا م ...

خ برام سخته هم انداختنش هم. نگه داشتنش.. کارم شده فقط گریه😭

آره گلم عمه من تازه سزارین کرده بود ک دوباره باردار شد دخترش هفت ماهه بود تازه اولش سعی کرد سقط کنه اما دلش ب رحم آمد الان بدنیا آمده پسرش یک و نیم سالشه جونش ب جون بچه های بنده من خودم پسرم کوچیک بود باردار شدم اما با تموم سختیش هاش گذشت و امروز و فرداست ک زایمان کنم

آره گلم عمه من تازه سزارین کرده بود ک دوباره باردار شد دخترش هفت ماهه بود تازه اولش سعی کرد سقط کنه ...

یکی. اینکه بچم. دلم. نمیاد از شیر بگیرمش درحقش ظلم. میشه منم خودم با کلی سختی پسرمو. خدا بهم داد... الان دلم. نمیاد اذیت بشع... 

آره گلم عمه من تازه سزارین کرده بود ک دوباره باردار شد دخترش هفت ماهه بود تازه اولش سعی کرد سقط کنه ...

از شرایطتت بیشتر میگی گلم

از شرایطتت بیشتر میگی گلم

شرایطش ک اقتصادی عادی بود بعد اینکه دخترش بدنیا آمد چون همش گریه میکرد و بهونه گیر بود خستگی زایمان اونم سزارین از تنش نرفته بود ک ناخواسته باردار شد ب هر دری زد برا سقط منتها هر راهی می‌رفت ب بن بست میخورد تا آخرین بار ک گفت نگهش میدارم نمی‌گم اذیت نشد چرا شد چون دخترش کوچیک شیرخوار بود اما وقتی پسرش بدنیا آمد از بقیه بچه هاش خوشگل تر ناناز تر الان اینقدر براشون عزیزه ک نگو سخته دوتا بچه کوچیک اما خوبیش اینه باهم بزرگ میشن من خودم پسرم یکسال و چندماهش بود باردار شدم تنها خوبی این بود ک از پوشک گرفته بودمش راحت بودم ی دو ماه پیش از شیشه شیر هم گرفتمش من وقتی فهمیدم باردارم ی لحظه هم فکر سقط نیومد ب ذهنم انگار همین دیروز بود بیبی مثبت شد س شنبه هم قرارع برا زایمان برم در کل اجی سقط فکرش راحته اما امان از روزی ک سقط کنی هر اتفاقی بیوفته تو زندگیت عذاب وجدان سقطی ک کردی ولت نمیکنه چون صلاح بنده ها رو خدا بهتر میدونه

شرایطش ک اقتصادی عادی بود بعد اینکه دخترش بدنیا آمد چون همش گریه میکرد و بهونه گیر بود خستگی زایمان ...

مرسی از صحبتات