سلام.. پسرم،،، 6ماهشه و ناخواسته فهمیدم، باردارم5هفته هستم... و بخاطر شرایط مالی و. جسمانی خودم و. پسرم ک اذیت میشه.. تصمیم به س ق ط گرفتیم... خ خ شرایط سختیه... کسی بوده شرایط من رو داشته باشه؟؟؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آره گلم عمه من تازه سزارین کرده بود ک دوباره باردار شد دخترش هفت ماهه بود تازه اولش سعی کرد سقط کنه اما دلش ب رحم آمد الان بدنیا آمده پسرش یک و نیم سالشه جونش ب جون بچه های بنده من خودم پسرم کوچیک بود باردار شدم اما با تموم سختیش هاش گذشت و امروز و فرداست ک زایمان کنم
شرایطش ک اقتصادی عادی بود بعد اینکه دخترش بدنیا آمد چون همش گریه میکرد و بهونه گیر بود خستگی زایمان اونم سزارین از تنش نرفته بود ک ناخواسته باردار شد ب هر دری زد برا سقط منتها هر راهی میرفت ب بن بست میخورد تا آخرین بار ک گفت نگهش میدارم نمیگم اذیت نشد چرا شد چون دخترش کوچیک شیرخوار بود اما وقتی پسرش بدنیا آمد از بقیه بچه هاش خوشگل تر ناناز تر الان اینقدر براشون عزیزه ک نگو سخته دوتا بچه کوچیک اما خوبیش اینه باهم بزرگ میشن من خودم پسرم یکسال و چندماهش بود باردار شدم تنها خوبی این بود ک از پوشک گرفته بودمش راحت بودم ی دو ماه پیش از شیشه شیر هم گرفتمش من وقتی فهمیدم باردارم ی لحظه هم فکر سقط نیومد ب ذهنم انگار همین دیروز بود بیبی مثبت شد س شنبه هم قرارع برا زایمان برم در کل اجی سقط فکرش راحته اما امان از روزی ک سقط کنی هر اتفاقی بیوفته تو زندگیت عذاب وجدان سقطی ک کردی ولت نمیکنه چون صلاح بنده ها رو خدا بهتر میدونه