2777
2789
عنوان

عشق به شاعری ونویسندگی

50 بازدید | 10 پست

من رشته تجربی خوندم واستعدادم تو نوشتن داستان و ‌شعرو... زیاده چطور میتونم نویسنده باشم بدون اینکه رشتشو رفته باشم کی میدونه؟ باید چیکار کنم؟ 

چندومی؟

از دهم میتونی تغییر رشته بدی

خب من بمب انرژی هستم🙂 متاسفانه یا خوش بختانه حرفاتون ناراحتم نمیکنه.... دوست عزیز   "میتونی هر جور دوس داری فکر کنی "   وقتی داشتم اسم کاربری انتخاب میکردم دوست بچگیام پیام داد و کاربریم این شد😄 ناگفته نمونه که هنوزم عاشق عروسکممم😆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندومی؟ از دهم میتونی تغییر رشته بدی

نه نمیخوام تغیر رشته بدم دیپلم تجربی دارم کنکور تجربی دادم اما میخوام درکنارش شاعریو نویسندگی هم داشته باشم اینقدر متن و سعرام قشنگه که مطمئنم چاپ میشه فقط نمیدونم چطور باید اقدام کنم

نه نمیخوام  تغیر رشته بدم دیپلم تجربی دارم کنکور تجربی دادم اما میخوام درکنارش شاعریو نویسندگی ...

آها خب برو کلاس نویسندگی اگه استعداد داری

خب من بمب انرژی هستم🙂 متاسفانه یا خوش بختانه حرفاتون ناراحتم نمیکنه.... دوست عزیز   "میتونی هر جور دوس داری فکر کنی "   وقتی داشتم اسم کاربری انتخاب میکردم دوست بچگیام پیام داد و کاربریم این شد😄 ناگفته نمونه که هنوزم عاشق عروسکممم😆
کلاس رفتن نیاز نیست چون اگه استعداد ذاتی داری فقط باید خیلی کتاب بخونی، ادبیاتتو قوی کنی ، همین موف ...

میخوام چیزایی که نوشتم چاپ شه باید چیکار کنم؟ 

میخوام چیزایی که نوشتم چاپ شه باید چیکار کنم؟ 

باید به انتشارات سر بزنین یا براشون بفرستین ولی خب چاپ کردن کتاب اگه منطورتونه که هزینه میخواهد

بعضی ها نوشته هاشونو برای جشنواره میفرستن

بعضی ها برای مجله

بستگی داره چی نوشتین و چقدر نوشتین

کجاها همچین کلاسی برگزار میشه؟! 

سمت ما یه آموزشگاه هست که برگزار میشه

تو گوگل سرچ کنید کلاس نویسندگی در(شهر خودتون) پیدا میکنین 

خیلی کتاب بخون 

رمانهای برتر دنیا 

و سعی کن بنویسی 

از نوشتن نترس

دلیل نداره که بری رشته انسانی  

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا