خب من بمب انرژی هستم🙂 متاسفانه یا خوش بختانه حرفاتون ناراحتم نمیکنه.... دوست عزیز "میتونی هر جور دوس داری فکر کنی " وقتی داشتم اسم کاربری انتخاب میکردم دوست بچگیام پیام داد و کاربریم این شد😄 ناگفته نمونه که هنوزم عاشق عروسکممم😆
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه نمیخوام تغیر رشته بدم دیپلم تجربی دارم کنکور تجربی دادم اما میخوام درکنارش شاعریو نویسندگی هم داشته باشم اینقدر متن و سعرام قشنگه که مطمئنم چاپ میشه فقط نمیدونم چطور باید اقدام کنم
نه نمیخوام تغیر رشته بدم دیپلم تجربی دارم کنکور تجربی دادم اما میخوام درکنارش شاعریو نویسندگی ...
آها خب برو کلاس نویسندگی اگه استعداد داری
خب من بمب انرژی هستم🙂 متاسفانه یا خوش بختانه حرفاتون ناراحتم نمیکنه.... دوست عزیز "میتونی هر جور دوس داری فکر کنی " وقتی داشتم اسم کاربری انتخاب میکردم دوست بچگیام پیام داد و کاربریم این شد😄 ناگفته نمونه که هنوزم عاشق عروسکممم😆
تو گوگل سرچ کنید کلاس نویسندگی در(شهر خودتون) پیدا میکنین