2777
2789

هفته ی پونزده بارداری ام اما نه چیزی از جنین احساس میکنم نه شکمم تغییری کرده

بارداری اولمه 

هفته های اول خیلی حالت تهوع و درد سینه داشتم اما بعد از هفته ی یازدهم تقریبا علائمم قطع شد 

حالت تهوعم شده هر چهار روز یک لحظه 

خیلی نگرانم 

به نظرتون ممکنه واسه جنینم اتفاقی افتاده باشه

اسی باورت میشه من ۸هفته ام واقعا نمیدونم چرا ولی شکمم بزرگ شده خیلی تعجب میکنم نمیدونم تاماه اخر قرار چه اتفاقی بیفته.ان شاالله بچه سالم وسرحاله نگران نباش ولی خیلی خوبه شکم نداری

لطفالایک نکنید،ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم معمولا سه ماهه دوم علائم خیلی کاهش پیدا میکنه و یه جورایی برای مادر دوران استراحت محسوب میشه 

تکوناشم از هفته ۱۸ به بعد حس میکنی 

بازم نگرانی با دکترت درمیون بزار

مرا هزار امید است و هر هزار تویی.....❤

سلام خود جنین رو حدود ۶ ماهگی احساس میکنی.فقط الان یه کوچولو احساس سنگینی هست.

تهوع شرط حتمی نیس.انشالله کلا رفع بشه بره.غذای خوب و کافی بخور تا فردا بعد زایمان هم راحت باشی.ادم بیشتر وقت نمیکنه به خورد و خوراکش برسه.

سعی کن زیاد استرس بخودت ندی.مدام بگو خدایا میدونم خیلی کاربلدی.شکر که هستی

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!
سونو گرافی ضرری واسه بچه نداره اگه زیاد برم  اگه شد حتما میرم❤

بنظرم زیاد نگران نباش من خودم تا اولای پنج ماهگیم یبار فقط حرکاتشو حس کردم اما از ماه پنجم به بعد تقریبا هرروز تکون میخوره   قربونش برم الهی

نگران نباش طبیعیه بالاخره از یه جایی حالت تهوع کم میشه و به مرور کامل قطع میشه تکوناشم الان زود ...

الان قیمت سونو گرافی ساده چقدره

هنوز دوهفته مونده تا غربالگری دومم

الان قیمت سونو گرافی ساده چقدره هنوز دوهفته مونده تا غربالگری دومم

نمیدونم منم از ان تی دیگه سونو نرفتم الانم هفته ۱۷ هستم تازه دارم حرکات جنینو حس میکنم البته من بارداری دوممه به خاطر همین زودتر احساس میکنم

الان قیمت سونو گرافی ساده چقدره هنوز دوهفته مونده تا غربالگری دومم

۲۰۰ هزاره.

البته بیمارستان دولتی و اموزشی کمتر میگیره .هم سونو و هم قلب جنین رو ۱۲ هزار گرفتن.

من ماه هفتم به بعد فهمیدم رفتم بیمارستان.بچه اول ادم خیلی اظطراب داره .انشالله بسلامتی فارغ بشی.فقط بدون این همه وسواس و سونو بیشترش برا جیب دکتر هاس.اصلا نیازی نیس ولی غربالگریها مهم هستن.از بهداشت میتونی ازمایشها و سونو های ضروری رو بپرسی

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!