2777
2789

خانواده همسرم به کسی که طلاق بگیره به چشم بد نگا میکنن منم خواهرم طلاق گرفته همش میگن زن خراب طلاق میگیره در صورتیکه دامادمون معتاد به شیشه بود‌وچند بار با چاقو میخاسته خاهرمو بزنه چون تو حال عادی نبوده خیلی دل منو شکوندن امروز خواهرشوهرم پیام داده من دارم میرم دنبال کارای طلاق تو به داداشم بگو که مجبور طلاق بگیره شوهرش اذیتش میکنه حالا بنده خدا شوهرش ادم خیلی خوبیه خواهرشوهرم خودش زیر سرش بلند شده از من میخاد بد شوهرشو بگم منم نمیکنم همچین کاریو 

شماهم که شدی یکی لنگه ی خانواده ی شوهرت

چرا الکی قضاوت میکنی من خیلی درد به دلم اومده ومطمئنم که خواهرشوهرم با یه مرد زن دار دوست خودش برام گفته من ناحق نمیگم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه آدمای مزخرفی

یا باید بسوزی و بسازی یا اگه از حقت دفاع کردی خرابی 😔

مشکل من و خواهر شوهرم هم یکی هست 

اون جدا شد و چند سال رفت دنبال کاراش و دادکاه پاسگاه

من بعد ۲۰ سال یه بار که دیگه کم آوردم رفتم دنبالش ، همشون ازم رو برمیگردونن و پشت سرم حرف میزنن

چقد ادما بی انصافن 

چرا همه چی فقط برا خودشون مبخوان؟

چه آدمای مزخرفی یا باید بسوزی و بسازی یا اگه از حقت دفاع کردی خرابی 😔 مشکل من و خواهر شوهرم هم یک ...

من قشنگ درکت میکنم نوبت من میشه مقصر منم اما برا دختراشون مقصر شوهرشون

ب شوهرت بگو خواهر توام خراب از آب در اومد 

من ادم خرافاتی نیستم ولی خواهرشوهرم همش دستت تو دعا انگار من وخانوادمو تو چشم شوهرم سیاه کردن بخدا خواهرام همیشه احترام شوهرمو دارن اما اون باهاشون صاف نمیشه همش میگه به جنازشون بگو زنگت نزنن اونا خرابن میگم رو چه حساب میگی میگه فقر فساد میاره

داره یه زندگیو از هم میپاشه طرف زن داره سه تا بچه داره

یه ندا به زن طرف بده

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
زنش فهمیده من نمیشناسمش وگرنه حتما همین کارو میکردم اما خواهرشوهرم میگه فهمیده 

پ خاهرشوهرت قبل اینکه طلاقش بده داره طلاق میگیره از مهریه و ایناش استفاده کنه😕

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤

یه اپارتمان دارن میگه اونو بهم بده جای مهریم ،حالا خداروشکر خاهر منم فقیر نیست در حد خودش داره یه خونه صدمتری داره درسته پایین شهر ولی مال خودش تو خونه هم کار میکنه خرج خودش وبچشو در میاره خواهرشوهرم همش تیکه میندازه که کارگرا تو خونه سبزی پاک میکنن منظورشبه خواهر من ،منم یه بار گفتمش اشکال نداره ادم با دست سیاه کار کنه با رو سفید بخوره بهتر از خود فروشیه