2777
2789
چهار ماه پیش یه سقط بخاطر بارداری پوچ داشتم پریود من قبل سقط 30 روزه بود ولی بعد از سقط ماه اول 30 روزه ماه دوم 32 روزه و ماه قبل 28 روزه بود واسه همین الان دقیق نمیدونم سیکلم چند روزست و الان چند روز بعد از پری هست.... امروز روز 31 پری هست رفتم از دادم بتا زده 4000 .... خیلی بالا نیست؟؟؟؟؟؟؟ تورو خدا کمک یعنی ممکنه مولار باشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال من 2600 بود روز30 . هیچ مشکلی هم نداشتم.
حرف‌های ما هنوز ناتمام .... تا نگاه می‌کنی : وقت رفتن است باز هم همان حکایت همیشگی! پیش از آن‌که با خبر شوی لحظه‌ی عزیمت تو ناگزیر می‌ شود آی ..... ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چقدر زود دیر می‌شود!
سلام مهتاب جون خوبی عزیزم ؟ چقدر خوشحال شدم عزیزم که بارداری نگران نباش گلم
ان شا الله که خیره
خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت
دخملکم 10 فروردین همزمان با اذان ظهر وارد زندگیمون شد و شیرینی زندگیمون رو با قدمش هزاران برابر کرد.....خدا جونم بازم شکرت