2777
2789
عنوان

پای زشت ضربدری

247 بازدید | 13 پست

خیلی تیپم بده...هرچی میپوشم بخاطر پاهای بد فرمم بهم نمیاد ، خیلی ناراحتم

ارزوی پوشیدن پیراهن کوتاه ،شلوارک به قلبم مونده

واقعا بهترین لباسارو بپوشم بهم نمیاد ،چون خیلی پاهام نشون میده ایکس فرمه..

خیلی تلاش کردم بیخیالشون بشم اما واقعا مشخصه

بچه ها راهکاری دارین ؟

از جراحیش و هزینش خبر دارین؟؟

اگه خیلی شدید نیس با حرکات اصلاحی درست میشه

چند سالتونه؟

خب من بمب انرژی هستم🙂 متاسفانه یا خوش بختانه حرفاتون ناراحتم نمیکنه.... دوست عزیز   "میتونی هر جور دوس داری فکر کنی "   وقتی داشتم اسم کاربری انتخاب میکردم دوست بچگیام پیام داد و کاربریم این شد😄 ناگفته نمونه که هنوزم عاشق عروسکممم😆

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شلوار بگ بپوش ب جاش بالاتنه رو لختی بپوش 😊😉😁 عکس پاهای پرانتزیتو بذار شاید خودت حساس شدی گلم&nbs ...

بعدا ازدواج کردم چی؟؟تو خونه کنار همسر چی؟؟

اررو ب دل پیراهن کوتاه تو مراسما هستم چقدر بلند بپوشم!

۲۵ هستم ،کاملا مشخصه

با عمل درست میشه نگران نباشید

خب من بمب انرژی هستم🙂 متاسفانه یا خوش بختانه حرفاتون ناراحتم نمیکنه.... دوست عزیز   "میتونی هر جور دوس داری فکر کنی "   وقتی داشتم اسم کاربری انتخاب میکردم دوست بچگیام پیام داد و کاربریم این شد😄 ناگفته نمونه که هنوزم عاشق عروسکممم😆
عملش خیلی گرونه ..الان هر پا۳۰_۴۰میلیون وبرای هر پا باید ۶ ماه با عصا راه رفت و خیلی مراقبت های سنگی ...

درسته واقعا زیاده.....

شلوار های آزاد تر بپوش زیاد دیده نمیشه اگرم که تو راه رفتنت هم مشکل ایجاد میکنه می تونی عمل کنی درست بشه یه دکتر خوب بهت معرفی می کنم دکتر قرنی زاده خواستی می تونی بری پیشش عمل کنی