2777
2789
عنوان

مشاور تحصیلی خوب

1122 بازدید | 25 پست

😂سلام میدونم خیلی تاپیک زدم این مدت.  ولی واقعا کلی سوال دارم .یع مشاور تحصیلی خوب سراغ دارید ‌ ترجیحا خانم . ک واقعا خوب باشه و پیگیر . و با تجربه اگ آره بهم بگید ‌ خیلی تعریف خانم اسماعیلی رو شنیده بودن ولی میگفتن خوب نیست و .. مرسییی

خسته و امیدوار

مال من آقا یود

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من از این داشجوای پزشکی کمک بگیر هم هزینه کمتر میگیرن 

هم با تجربه ترن 

وقتم بیشتر میذارن

کابوس هایی که تجربه کردم شروع هایی برام داشت که انتظارشو نداشتم   
سرچی مچتو گرفت؟! چیکار کردی ؟😂😂😂😃

یه چندباری همینطوری گزارش داده بودم و نتیجه درصد گفته بودم فمید😂😂 دقیقن یادم نیست ولی یادمه ک مصلن حرفام با برنامه با کارام .. تناقض داشت 

و خب اون مشاور همه چیو بررسی میکرد دیگ😂 حتی وقتی باهم حرف میزدیم کاملن میفمید من الان استرس دارم یا کلن حواسم جای دیگست ... 

مصلن اون اوایل یسری حواسم به چندتا توریست پرت بود همونجام درجا مچم گرفت😭😂 ولی خیلی مشاور اروم و مهربونی بود من واقن هیچ برخورد بدی ازش ندیدم هروقت حس میکرد خسته شدم یا دیگ حوصله درس ندارم برنامرو عوض میکرد یا استراحت میداد .. 

یه چندباری همینطوری گزارش داده بودم و نتیجه درصد گفته بود😂😂 دقیقن یادم نیست ولی یادمه ک مصلن ...

از موسسه گرفتید 

؟

موسسه ها خوبن به نظرتون ؟

اصلا نمیدونم ار کجا باید پیدا کنم 😂

خسته و امیدوار