2777
2789
چرا عجیب

مثلا میگفت  باید نامزدم عید قربون گوسفند بکشه اخه خدایی واسه چی باید برات گوسفند بکشه حالا هدیه بیاره بعدم دیگه توقع شب یلدا اینا دیده بودم ولی گوسفند تو عید قربون خدایی نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه پیشاپیش تولدمون مبارک باشه گلم  ان شالله به هرچی میخوای برسی و سال خوبی برات باشه🥳🥳🥳

مرسی عزیزم تو هم به هرچی میخوای برسی واقعا امیدوارم امسال خوب باشه از نو شزوع کنم چون سالای پیش کوفتم میشد این قد اتفاق بد می افتاد😅😘🤗

لایک نکنید لطفا🗣    #اهدای عضو هدای زندگی🦋☘️                                
مثلا میگفت  باید نامزدم عید قربون گوسفند بکشه اخه خدایی واسه چی باید برات گوسفند بکشه حالا هدیه ...

خوانواده شوهررمنم رسم دارن برا عروس هید قربون گوسفند میبرن ولی برا من چون همشهری نبودم نیاوردن 

اره رسم های چرت خوانواده شوهر من شمال هستن بعد روز عید قربان میگن قربانی میکنیم گوسفند و بعد جالبه ک ...

کاملا اشتباهه این کار ، برای خیراته نه که بدی سیرا سیرتر بشن 😑😑😑حالا جدا ازینکه رسم شب یلدایی دیدم توقع دارن ،ولی گوسفند برای عید قربون اولین بار بود 😑😆😂

خوانواده شوهررمنم رسم دارن برا عروس هید قربون گوسفند میبرن ولی برا من چون همشهری نبودم نیاوردن 

بهتر بابا من که راضی نیستم الکی حیوونیو برای من بکشن حالا بحث خیرات برای فقرا جداس

کاملا اشتباهه این کار ، برای خیراته نه که بدی سیرا سیرتر بشن 😑😑😑حالا جدا ازینکه رسم شب یلدایی دید ...

اره منم همین رو میگم یا مثلا عاشورا نذری میدن البته میبرن تکیه غذا رو و هر شب هم ی عده روستاییا جمع میشن مثل هتل شام میخورن میرن بعد میگن نذرمون قبول و جالب اینه که اگه فقیرها بیان دم تکیه غذا بخوان نمیدن بهشون من حالم بد میشه اینها رو میبینم آنقدر کوته فکر اصلا فلسفه نذری و قربانی کمک به فقراست که بدون اینکه بفهمن و با احترام ی کمکی بهشون بشه