2777
2789

بخدا دیگه غمباد گرفتم قلب دار فشار خون گرفتم توو۲۲ سالگی پیر شدم بسکه ی حرف و ده بار تو ذهن خودم گفتم تو ذهن خودم جنگیدم با طرفم...خانواده شوهرم خیلی بدن مثلا من زحمت میکشم غذا درست میکنم سرزده میان هرسری وقتی ایراد میگیرن زبونم قفل میشه یا وقتی تو جمع از لباس خودم دخترم ایراد میگیرن زبونم قفل میشه وقتی ی تیکه ای میندارن نمیدونم چی بگم بعد ساعت ها تو خونه خودخوری میکنم پرا چیزی نگفتم وقتی بخام چیزی بگم اب دهنم جمع میشه باید قورت بدم حرفم یادم میره

lebas_kodak gogolii     پیج اینستام پر از لباس دخترونه شیک ووییی❤

خب مثلا چی میگن؟

خیلی بد حرف میزنن؟

توهین و اینا،؟

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا نمیدونم برا من که همون لحظه میاد تو دهنم اجیم همیشه میگه تو خیلی خوب جواب میدی😂

عارفی بر سر یک پیچش موکافر شد...منو این همه زلف پر از فر چه کنم؟ ❤(شوهرم برام میخونه) 🥺
خب مثلا چی میگن؟ خیلی بد حرف میزنن؟ توهین و اینا،؟

مثلا تو جمع از قصد مادرشوهرم بهم میگه این لباسه چیه کردی تن دخترت یا به خودم میگن من واقعا همیشه کلی میگردم برا لباس دخترم همیشه لباساش اتو میزنم تمیز تمیز درصورتی ک بچه خواهرشوهرم سن دختر منه همیشه خدا یا لباسش پرز پرزی شدس یا کهنه یا بزرگ بزرگ یاتن گ تن گ میخان ی جوابی بدم اما نمیدونم چی

منم خیلی حاضر جوابم😂😂   تمرین کن مثلا تو ذهنت بگو اگه کسی فلان چیز رو بگه منم باید مثلا اینو ...

خب نمیدونم جواب درست چیهمثلا تو جمع از قصد مادرشوهرم بهم میگه این لباسه چیه کردی تن دخترت یا به خودم میگن من واقعا همیشه کلی میگردم برا لباس دخترم همیشه لباساش اتو میزنم تمیز تمیز درصورتی ک بچه خواهرشوهرم سن دختر منه همیشه خدا یا لباسش پرز پرزی شدس یا کهنه یا بزرگ بزرگ یاتن گ تن گ میخان ی جوابی بدم اما نمیدونم چی

مهارت در لحظه جواب دادن وقتی حاصل میشه که ما آرامش درونی داشته باشیم.

اگر شما عزت نفست پایین باشه ، یا اگه حرفی شما رو فرو بریزه ، و یا انتظاراتت از دیگران بالا باشه ، اون وقت اصلا نمیتونی باآرامش جواب بدی .مغزت هم اون لحظه قفل میشه ...

اونایی که جواب های خوبی در لحظه میدن ، خیلی خیلی با خوشون اوکی هستند

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

یعنی چی که سر زده میان ؟ یعنی چی که از غذا و لباس ایراد میگیرن؟ از غذا و لباس شما خوششون نمیاد رفت ...

نمیدونم انقد ک میان خونه من خونه هیجکدوم از پسراش نمیرن همیشه هم موقع غذا میان اما همیشه هم ایراد میگیرن

خب نمیدونم جواب درست چیه مثلا تو جمع از قصد مادرشوهرم بهم میگه این لباسه چیه کردی تن دخترت یا به خود ...

بگو عزیزم سلیقه من اینه دیگه به سلیقه بد تو کار ندارم 

مثلا بزن گوگل حاضز جوابی بعد بخون و با خودت کار کن منم اینجوری یاد گرفتم💛

مهارت در لحظه جواب دادن وقتی حاصل میشه که ما آرامش درونی داشته باشیم. اگر شما عزت نفست پایین باشه ، ...

اره من خیلی اشفته هستم بخدا نمیدونم چکار کنم فضای خونرو هم متشنج کردم هم برا بچم هم شوهرم