2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شخصه به این که همیشه باید خونه برق بزنه اعتقاد ندارم 

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

من صبح ساعت ۶:۳۰ میرم آشپزخونه ساعت دو میام بیرون بسکه شستم جمع کردم گذاشتم سرجاش دستمال کشیدم بساب بساب خلاصه 

درسته همیشه خونم تمیزه منتها از کارایی که میکنم راضی نیستم دوست ندارم انقدر وسواس به خرج بدم یا انقدر کار کنم 

من ۳ تا سرویس ظرف و ظروف دارم هر بار مهمون میاد یه سری رو میارم هم خاک نداره هم تند تند استفاده میشه نیازی به تمیز کردن و گردگیری ظروف کابینتی نیست

تقریبا ماهی یکی دو بار استفاده میشن

به شخصه به این که همیشه باید خونه برق بزنه اعتقاد ندارم 

حس میکنم وسواس دارم نه میتونم که همیشه خونم تمیز باشه نه شلوغی و کثیفی رو میتونم تحمل کنم یجورایی اعصابم خورد میشه

من اکتر مواقع خونم ریخته پاشه  هر وقت حالشا داشته باشم طرف هام رو میشورم  اما مرتب غذا درست میکنم  اما حال ندارم همش کار کنم  گوشیم  واجب تره  

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  
من صبح ساعت ۶:۳۰ میرم آشپزخونه ساعت دو میام بیرون بسکه شستم جمع کردم گذاشتم سرجاش دستمال کشیدم بساب ...

اره بخدا دیگه خسته شدم منم همینم ولی کاش یه رمزی بود میزدیم خونه همیشه برق میزد و مرتب بود