2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من صبح ساعت ۶:۳۰ میرم آشپزخونه ساعت دو میام بیرون بسکه شستم جمع کردم گذاشتم سرجاش دستمال کشیدم بساب ...

از 6  تا 2؟هر روز  مگه  چیکار میکنی؟ 

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  

من اولا که زیاد ریخت وپاش نمیکنم با اینکه ستا پسر بچه شیطون دارم  اگ ریخت وپاش کردن هر کدوم اتاق خودشونو مرتب میکنن لباسا واسباب بازیهاشونو       خودمم اولا ظرفایی کثیف میشه بعد خوردن غدا سریع میشورم صبحم که از خواب بیدار میشم تا نه ده تمیز کاری میکنم هر روز دیگه حالا تمیز هست یا نیست جارو میکشم دستمال میکشم تمام 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
آخه من صبحا پامیشم یکم کار میکنم دیگه جنازم میوفته رو زمین ظرفای دیشبو میشورم یه گردگیری کلی میکنم س ...

ظرفای شب رو همون موقع بشور.صب کارای دیگه بکن

لطفا کاربران آقا پست های منو لایک و ریپلای نکنن تو هیچ پستی. درخواست دوستی هم پذیرفته نمیشود   
خب من اونموقع استرس دارم اگه یهو مهمون بیاد چی

آخه اینکه‌همیشه و در همه حال خونه برق بزنه از توان آدم خارجه

در حد مرتب بودن کافیه وگرنه از پا میفتیم

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️

ظرف کثیف همون موقع شسته میشه.هرچی برداریم میذاریم جاش.هررپز که میرم خونه اول جارو گردگیری و وسطش پختن شام.اخر شب شستن سرویس 

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
صبح ها پامیشیم تمیزی میکنئم هفته ی بار کابینت تمیز میكنیم برای این همیشه تمیزه

سختت نیست؟؟؟  دوس دارما..سختمه😁 ظاهر و باطن زندگیم کثیف نیست هیچوقت ولی ریخت وپاش بچه ها زیاده

دروغ ممکن است دنیا را دور بزند و به‌جای اولش برگردد ؛ اما‌در همین مدت، حقیقت هنوز دارد بند کفش های خود را میبندد تا حرکت کند !            «مارک تواین»
هرچی برمیدارم میذارم سرجاش هرجا کثیف بشه همون لحظه تمیز میکنم هفته ای ۱ بار خونه رو جارو و دستمال ...

هفته ای یه بار جارو و دستمال میکشی !والا من هر روز خدا جاروبرقی و دستمال به دستم شب که شوهرم میاد منفجرش میکنن با بچم باز روز از نو روزی از نو

عاشقانه ای برای دخترم!😊❤ ‌‌‌‌‌‌‌‌.                                               در سنت من آزادی معنای دیگری دارد.پس تو آزادی!آزاد در اندیشه...آزاد در بیان احساسات...و آزاد از تمام زنجیرهای پوسیده ای که سالهاست گلوی دختران را خفه کرده است!                        تو آزادی برای نشاندن پررنگترین لبخندهای دنیا برروی لبانت!      تو آزادی برای شکستن تمام سدهایی که راه موفقیت تورا میبندن! اما....اما فراموش نکن!همین لبخندهای دلبرانه ات که هوش از سر مادرانه ام می برد،حرمت دارد...!آن را روانه هر که از راه رسید نکن !دنیا را زیبا ببین اما حواست باشدگاهی گرگها هم لباس میش به تن دارند! خوب حواست باشد که احساساتت به تاراج نرود!دخترم،زیبایی تو حرمت دارد. تپش های قلبت را کنترل کن که با هر تعریف از زیبایی تو تندتر نتپد و خون را در گونه های تو نپاشد!دخترم باز هم تو آزادی! اما در سنت من آزادی برای تو نجابت،موفقیت،و اعتماد به نفس واقعی می سازد،مراقب باش که به غرور و عزت نفس تو خدشه ای وارد نشود! آزاد باش اما لطفا به سنت من! آزادی را در بی بند و باری و عقاید روشنفکرانه این روزها اشتباه نگیر،تو آزادی و اینها فقط حرفهای عاشقانه ی یک مادر نگران است.                                                                          همین❤
من چون همسرم دیر از سرکار میاد خونه مجبوریم شامو دیر بخوریم بخاطر این دیگه بعد شام جونی نمیمونه واسم ...

ما هم شام دیر میخوریم شوهرم ۱۲ به بعد میاد 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭