من اولا که زیاد ریخت وپاش نمیکنم با اینکه ستا پسر بچه شیطون دارم اگ ریخت وپاش کردن هر کدوم اتاق خودشونو مرتب میکنن لباسا واسباب بازیهاشونو خودمم اولا ظرفایی کثیف میشه بعد خوردن غدا سریع میشورم صبحم که از خواب بیدار میشم تا نه ده تمیز کاری میکنم هر روز دیگه حالا تمیز هست یا نیست جارو میکشم دستمال میکشم تمام
خدایا مواظب زندگیم باش مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰 دوستان پدرم یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید 😭
هرچی برمیدارم میذارم سرجاش هرجا کثیف بشه همون لحظه تمیز میکنم هفته ای ۱ بار خونه رو جارو و دستمال ...
هفته ای یه بار جارو و دستمال میکشی !والا من هر روز خدا جاروبرقی و دستمال به دستم شب که شوهرم میاد منفجرش میکنن با بچم باز روز از نو روزی از نو
عاشقانه ای برای دخترم!😊❤ . در سنت من آزادی معنای دیگری دارد.پس تو آزادی!آزاد در اندیشه...آزاد در بیان احساسات...و آزاد از تمام زنجیرهای پوسیده ای که سالهاست گلوی دختران را خفه کرده است! تو آزادی برای نشاندن پررنگترین لبخندهای دنیا برروی لبانت! تو آزادی برای شکستن تمام سدهایی که راه موفقیت تورا میبندن! اما....اما فراموش نکن!همین لبخندهای دلبرانه ات که هوش از سر مادرانه ام می برد،حرمت دارد...!آن را روانه هر که از راه رسید نکن !دنیا را زیبا ببین اما حواست باشدگاهی گرگها هم لباس میش به تن دارند! خوب حواست باشد که احساساتت به تاراج نرود!دخترم،زیبایی تو حرمت دارد. تپش های قلبت را کنترل کن که با هر تعریف از زیبایی تو تندتر نتپد و خون را در گونه های تو نپاشد!دخترم باز هم تو آزادی! اما در سنت من آزادی برای تو نجابت،موفقیت،و اعتماد به نفس واقعی می سازد،مراقب باش که به غرور و عزت نفس تو خدشه ای وارد نشود! آزاد باش اما لطفا به سنت من! آزادی را در بی بند و باری و عقاید روشنفکرانه این روزها اشتباه نگیر،تو آزادی و اینها فقط حرفهای عاشقانه ی یک مادر نگران است. همین❤