2777
2789

سلااام دوستان ، میخواستم راهنماییم کنین ، 

خواهر من ۲۷  ۲۸ سالشه ، شوهرش ۳۰ سالشه ، چند ماهی میشع که عقد کردن و با ما زندگی میکنن ، شوهر خواهرم خیلی به رفت و امد من گیر میده ، با اینکه مادر من اصلااااا مشکلی نداره و اجازه میده هر ساعتی هر جایی بخوام میرم ، حتی چند بار به خواهرم و شوهرش گفتم به شما ربطی نداره من چیکار میکنم بازم دخالت میکنن ، من باید چیکار کنم؟؟؟ ۲۱ سالمه ، پدرمم فوت شده ، 

به مادرت بگو باهاش صحبت کنه

خب من بمب انرژی هستم🙂 متاسفانه یا خوش بختانه حرفاتون ناراحتم نمیکنه.... دوست عزیز   "میتونی هر جور دوس داری فکر کنی "   وقتی داشتم اسم کاربری انتخاب میکردم دوست بچگیام پیام داد و کاربریم این شد😄 ناگفته نمونه که هنوزم عاشق عروسکممم😆

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال باش اصلا ب حرفاشون اهمیت نده شما ک کار اشتباهی نمیکنی نهایتش ی بیرون رفتنه حالا دلیلش میخادهرچی ک خواست باشه مهم اینه ک خودت میدونی چیکار کنی چیکار نکنی عزیزم

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم
مادرم خیلی زن ارومی هستش ، اصلا حرف نمیزنه ، وقتی من دعوام میشه باهاشون میشینه گریه میکنه

چقد دل نازکه مادرتون آخی💙

خودت با خواهرت صحبت کن و بگو به شوهرت خیلی مربوط نیست این مسئله میدونم خوبی منو میخواید اما من خودم بهتر میدونم چیکار باید بکنم و چیکار نباید بکنم

خب من بمب انرژی هستم🙂 متاسفانه یا خوش بختانه حرفاتون ناراحتم نمیکنه.... دوست عزیز   "میتونی هر جور دوس داری فکر کنی "   وقتی داشتم اسم کاربری انتخاب میکردم دوست بچگیام پیام داد و کاربریم این شد😄 ناگفته نمونه که هنوزم عاشق عروسکممم😆
دقیقا مشکل منم همینه ، که اون دقیقا چیکاره‌س ، حتی تو مسائل ارث و میراث هم دخالت میکنه

به نظرم بهترین کار نادیده گرفتنش هست

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
بیخیال باش اصلا ب حرفاشون اهمیت نده شما ک کار اشتباهی نمیکنی نهایتش ی بیرون رفتنه حالا دلیلش میخادهر ...

من هیچ دوستی ندارم ، فقط یک نفره که ۷ ساله دوستیم بت هم ، رفت و امد میکنیم مامانم کامل میشناستش ، ولی دومادمون دخالت میکنه ، همش یه جور مشکوک حرف میزنه که ذهنیت مامانم خراب شه ، همش میگه چرا این همه میری اونجا ، مگه چه خبره اونجا ، اگه خبری نیست کاری نمیخواین بکنین بیاین خونه خودمون

چقد دل نازکه مادرتون آخی💙 خودت با خواهرت صحبت کن و بگو به شوهرت خیلی مربوط نیست این مسئله میدونم خ ...

خواهرم از وقتی شوهر کرده کلا رفتارش عوض شده ، کاملا مثل شوهرش شده

خواهرم از وقتی شوهر کرده کلا رفتارش عوض شده ، کاملا مثل شوهرش شده

پس تنها راه حل مادرته 

باهاش آروم حرف بزن و قانعش کن که باهاشون صحبت کنه شما دیگه واقعا به سنی رسیدی که برای خودت تصمیم بگیری

پس تنها راه حل مادرته  باهاش آروم حرف بزن و قانعش کن که باهاشون صحبت کنه شما دیگه واقعا به سنی ...

الان تقریبا ۱ سال هست که با ما زندگی میکنن ، ۱ سال و نیم ، از وقتی که نامزد بودن تا الان ، مامانم از سر دلسوزی میگفت اینجا بمونه ، تو این ۱ سال و نیم شاید ۱۰ بار هم‌ خونه خودشون نرفته ، مامانم خرجشونو میده ، اینا حتی یه دونه روغن هم نمیگیرن ، خیلی کاراشون رو اعصابه

الان تقریبا ۱ سال هست که با ما زندگی میکنن ، ۱ سال و نیم ، از وقتی که نامزد بودن تا الان ، مامانم از ...

وااااای واقعا رو اعصابه همچین رفتارایی واقعا غیرقابل تحملههه چجوری تحمل میکنین واقعا