2777
2789

سلام 

دیروز پدرشوهرم به شوهرم اس داده داده بود که مامانت قهر کرده اگه تا فردا برنگرده میرم دادخواست طلاق میدم شوهرمم با من مشورت کرد منم گفتم مسائل بین زنو شوهره دخالت نکن تو 

حالا شوهرمم زنگ زد همینو گفت پدرشوهرم دادددد میزدااا داد گفت یا برمیگرده یا میرم همین الان دادخواست طلاق میدم که دیگه کم زجر بکشم 

و خیلی عصبی بود 

تو سه سالی که من عضو خانوادشونم اصا صداشون نرفته بالا 

خانواده ارومی بنظر میومدن ولی دیشب شاخ دراوردم واقعا 

هستین ادامشو بگم ؟

تلیپ نکردم ولی تند تند میگم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرمم گفت خودت برو 

پدرشوهرم گفت نه من نمیرم نمیخوام منتشو بکشم 

فقط بگو که پدرم گفته یا برگرده یا بیاد همه وسایلشم جمع کنه ببره 

شوهرمم ناچار گفت باشه 

بعد گفت توام بیا باهم بریم منم اومدم با نی نی سایتا حرف زدم گفت نه من نرم 

منم نرفتم دیگه

چرا گفتی دخالت نکن پس پسر بزرگ کردن واسه چی؟ حالا اگ‌خودت مشکل داشتی انتظار داشتی طایفه شوهرت بیان ک ...

گفتم که خیلی خانواده اروم و ابرومندی هستن گفتم شاید خجالت بکشن یا اینکه خودشون اشتی کنن 

شوهرمم گفت خودت برو  پدرشوهرم گفت نه من نمیرم نمیخوام منتشو بکشم  فقط بگو که پدرم گفته ی ...

خوب کاری کردی نرفتی فردا خوب و بد میگفتی مقصر می شدی بذار بین خودشون به پدر شوهرت هم میتونی بگی خواستم من برم اما نخواستم دخالت کنم

صبح شوهرم رفت ، حالا بماند که قرار کاریشو کنسل کرد و ممکنه ضرر ببینیم 

خلاصه برگشت عصبی بود به شدت گفت که مادرم گفته برمیگردم به خاطر بچه هام ولی باهاش کاری ندارم و فقط اسممون دیگه تو شناسنامه همه 

هرچی بیشترررررر حرف میزدددد داشتم شاخ درمیاوردم اخه واقعااااا همو دوس داشتن خیلی باهم خوب رفتار میکردن 

گفتم خب چرا سر چی اصن 

گفت دلیلیشو نمیگه فقط گفته برای خفظ ابروتون میام و جلو عروسام و دامادام جوری رفتار میکنم مثل قبلا و نترسید و ازین حرفا