2777
2789
عنوان

خانما اگر همسرتون در رابطه هیچ روشی پیشگیری رعایت نکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2716 بازدید | 71 پست
اخه منم همین مشکل دارم البته ما جلوگیری میکنیم ولی همس استرس دارم نکنه خدایی نکرده..... شوهرمم میگه ...

ترس نداره اصلا خیلی ساده و سرپایی عملش و هیچ عوارضی برای مرد نداره و هر وقتم بخواد دوباره میتونه باز کنه حالا شما اگه خواستین اینکارو انجام بدین بیشتر تحقیق کنید مطمئن باشید چیز ترسناکی نیست

(اللهم صل علی محمد و آل محمد) برای خوشبختیم و موفقیت دخترنازمامان دعا کنید❤🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم قرص برای بدنت ضرر داره رابطه نداشته باش تا اقا خودخواهی کمتر کنه

به خدا گفتم :بیا جهان را قسمت کنیم آسمان مال من،ابر هاش مال تو دریامال من،موج هاش مال تو ماه مال من،خورشیدمال تو، خداخندید گفت: بندگی کن.. همه دنیا مال تو..من هم مال تو
کاش راضی میشد تا دلمم قرص میشد تو رابطه هامون.

اره بگو خودش تو نت تحقیق کنه ببینه که چیز خاصی نیست و هیچ ضرری بهش نمیرسونه

(اللهم صل علی محمد و آل محمد) برای خوشبختیم و موفقیت دخترنازمامان دعا کنید❤🌹
سلام . ی راه ساده وجود داره اما تا 80 درصد جلوگیری میکنه .و اونم اینه ک بعد از پایان کار تا یک دقیق ...

یعنی چی؟این روشها چیه الکی میگین؟لطفا این مطالب غیر علمی رو نذارید ک یکی بدون تحقیق و بی فکر بهش عمل کنه 

جلوگیری طبیعی احتمال بارداریش بالای ۲۵ درصده بعد شما میگی شستشو؟اصلا میدونی سرعت اسپرم چقدره؟

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
IUD استفاده کن. انواع هورمونی مثل میرانا خیلی عالیه. خونریزی ماهیانه را کم می کنه و اطمینان خیلی بال ...

شما خودتون ازش گذاشتی؟ توضیح میدی  چجوریه؟ چندسال دوام داره؟ میگن آ یودی خونریزی و درد پریودد رو چند برابر میکنه. درسته؟ 

چقدر سخت میگذره این روزها ... خستم خیییلی...