2777
2789
عنوان

ی آدم بی کس و کار وبدون خونه

271 بازدید | 21 پست

تففف ب این زندگی 

گاهی آدم اینقدر درد داره نمیدونه برای کدومش ناله کنه

میخوام جدا شم شوهرم منو نمیخواد هیچی هم میخواد نده

خانواده امم نمیخوان ت خونشون باشم 

دیشب ساعت 3 بیرونم کردن نمیزارن یه لقمه نونم بخورم 

پولم ندارم برا بچم شیر بخرم منتظر نفقه ام ک هنوز درست نشده

تاپیکامو بخونین میفهمین چی میگم

شوهرم خیلیییی اذیت میکنه دست بزن. فحش. ت خونه زندانیم میکنه. پول نمیده. جایی نمیبرم. مریض باشم دکتر نمیبرم. میگه فقط بشور و بساب و بپز

خانواده اشم پشتشن

الان 4مین باره میام قهر همش خانواده ام ب زور میفرستنم اونجا دوباره اونا هی بهم میخندن

اینبار وقتی میخواستم بیام شوهرم و پدرشوهرم بچه رو ازم گرفتن 8 روز ندیدمش تا رفتم حضانتشو گرفتم کلی جاها فرستادنم ت این گرما و بی پولی

خانواده ام ی جوری باهام رفتار میکنن انگار جزئی ازشون نیستم میگن برو بزار هرکاری دلش میخواد باهات بکنه ولی مردم نگن دخترمون طلاق گرفت

بنظرتون خدا جای حق نشسته؟؟؟؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول از همه برید سر یه کار مناسب

نباید جدا شم ک صلاحیتم ت دست خودم باشه ک بتونم برم؟ 

الان پام 80 جلسه فیزیوتراپی میخواد 16 تا دندون خراب دارم چشمامم بشدت ضعیفه 

وای خدا چقدر دلم سوخت واست

مقصر اول و اصلی خانوادت هستن.

اونا تورو بی ارزش کردن که شوهر و خانواده شوهرت متوجه شدن هر جور که بخوان میتونن رفتار کنن باهات.

حالا میخوای چکار کنی؟

الهیییی عزیززممممم بره بمیره ایسالله اون شوهر نامردت بابا طلاق مگ عیبه خدا خودش همنجور ک ازدواجو گذاشته طلاقم برا این روزا گذاشته دیگ قرار نیست تا اخر عمرت عذاب بکشی که

الان حضانت بچتو بگیری ک چی؟؟؟ یکم فارغ از احساسات تصمیم بگیرید

نمیتونم بخدا نمیتونم 

دیشب چون بچم گریه کرد بابام گفت برو بیرون این توله سگو ببر بیرون سرمونو برد

تا صب ت حیاط بودم 

وای خدا چقدر دلم سوخت واست مقصر اول و اصلی خانوادت هستن. اونا تورو بی ارزش کردن که شوهر و خانواده ...

نمیدونم دوس ندارم ت خونه بابام یا شوهر باشم دوست دارم جدا شم مستقل زندگی کنم برم سرکار کم کم ب اهدافم برسم با بچم خوش باشم ولی همش رویاس

دقیقا زندگی منم همینه ولی باوجود اینکه شوهرمنم خونه نمیاد ومجبورم وایسم اینجا کلفتی کنم حتی خرج هم تمیده خودم بازور بدبختی کارکنم یاماهی پاک کنم یامیگو یا نظافت،، خانواده ندارم، پدرم فوت شده مادرمم جایی نداره پیش عموم،، عموم هم میگه تحت هیچ شرایطی طلاق نگیری، گرفتی هم مانمیتونیم خرج بدیم.. وایسادم بابدبختی اینجا بادوبچه