2777
2789

رژیم جی ام

استپ کردم قبلا هم با این رژیم چندین کیلو وزن کم کردم بعد چند سال میخوام دوباره بگیرم اگه کسی هست که باهم رژیم بگیریم پایه باشه خیلی خوبه

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوریه منهستم

♥️هموطنان گلم، نیاکان ما انسانهای شریفی بودند، شما هم دق دلی سختی روزگار را سر افغانها خالی نکنید، باهاشون جوری رفتار کنید که دوست دارید با خودتون تو آمریکا و اروپا اونجوری رفتار بشه♥️خدایا مادرمو قبل از صدسالگیش ازم نگیر، اگر هم برات مقدوره من را مادر یه دختر (ترجیحا چشم سبز) بکن که سه تایی مادر و دختر و مادربزرگ با هم  لذت ببریم.♥️ سلامتی چشم و صورت و پاهامو به تو میسپارم.♥️
چجوریه منهستم

روز اول این رژیم با میوه‌ها شروع می‌شود. در این روز مجازید هر اندازه که دلتان می‌خواهد از انواع میوه‌ها مصرف کنید. اما خوردن موز در این روز مجاز نیست. همچنین فرد توصیه به خوردن طالبی و خربزه می‌شود.

قرار است که میوه‌ها به صورت خام و به خصوص کنسرونشده باشند. میوه‌های تازه، بدون در نظر گرفتن محدودیت برای مصرف آن‌ها.

در این روز کار کمی سخت‌تر می‌شود. امروز فقط سبزیجات مصرف می‌شود. اما سیب‌زمینی در این روز حساب نیست.

سبزیجات می‌تواند خام یا پخته باشند. در این روز هم فرد می‌تواند هر اندازه که دلش می‌خواهد سبزی مصرف کند و هیچ محدودیتی وجود ندارد.

روز سوم، از ترکیب روز اول و دوم به دست می‌آید. فرد در این روز می‌تواند هر اندازه که می‌خواهد از میوه‌ها و سبزیجات استفاده کند. همچنین خام یا پخته بودن سبزی‌ها مهم نیست. اما باز هم استفاده از موز و سیب‌زمینی مجاز نیست.

در این روز هم نیازی نیست به میزان کالری دریافتی فکر کنید. هر میوه و هر سبزی‌ای که دلتان بخواهد را می‌توانید مصرف کنید.

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
روز اول این رژیم با میوه‌ها شروع می‌شود. در این روز مجازید هر اندازه که دلتان می‌خواهد از انواع میوه ...

نمیدونم چرا بالحن راوی راز بقا خوندمش😂

غم مخور جانا دراین عالم،که عالم هیچ نیست  
منم هستم چجوریه رژیمت

اگر دلتان برای موز ت*نگ(هرکاری میکردم سند نمیشد دیدم با تن*گ مشکل داره🤣) شده است، ایرادی ندارد. امروز روز موز و شیر است. روز چهارم تنها غذای مجاز موز و شیر است.

در این روز فرد می‌تواند در حدود ۶ موز بزرگ یا ۸ موز کوچک بخورد. سه لیوان شیر برای صبح، ظهر و شب هم در برنامه غذایی او قرار می‌گیرد. می‌گویند بهتر است که شیر کم چرب باشد.

در روز پنجم فرد مجاز است نزدیک به ۳۰۰ گرم گوشت، مرغ یا ماهی استفاده کند. تنها چیزی که می‌شود به گوشت اضافه کرد، ۶ گوجه فرنگی کامل است.

برای کسانی که گیاه‌خوار هستند، گاهی این وعده با پنیر، غذای گیاهی یا برنج قهوه‌ای جایگزین می‌گردد.

در این روز مقدار آبی که فرد می‌نوشد باید به اندازه دو لیوان افزایش پیدا کند.

این روز هم در حدود ۳۰۰ گرم (ممکن است فرد به فرد این عدد متفاوت باشد) مرغ، گوشت یا ماهی مجاز است. با این تفاوت که در کنار گوشت، می‌توانید مقادیر زیادی سبزیجات به غیر از سیب‌زمینی (و دیگر ریشه‌های نشاسته‌ای) استفاده کنید.

گیاه‌خواران شاید در این روز از پنیر یا برنج قهوه‌ای استفاده کنند.

دو لیوان آب اضافه برای دفع اسید اوریک ناشی از مصرف گوشت هم الزامی است.

این روز شامل مصرف برنج قهوه‌ای، میوه و سبزیجات می‌شود.

برای مصرف این غذاها هم سقفی در نظر گرفته نشده است. یعنی فرد می‌تواند هر اندازه که دلش می‌خواهد برنج قهوه‌ای (نه سفید) و میوه و سبزی بخورد

روز اول این رژیم با میوه‌ها شروع می‌شود. در این روز مجازید هر اندازه که دلتان می‌خواهد از انواع میوه ...

خوب بقیه روزا چی؟ و چند کیلو در هفتخ کم میکنیم؟

♥️هموطنان گلم، نیاکان ما انسانهای شریفی بودند، شما هم دق دلی سختی روزگار را سر افغانها خالی نکنید، باهاشون جوری رفتار کنید که دوست دارید با خودتون تو آمریکا و اروپا اونجوری رفتار بشه♥️خدایا مادرمو قبل از صدسالگیش ازم نگیر، اگر هم برات مقدوره من را مادر یه دختر (ترجیحا چشم سبز) بکن که سه تایی مادر و دختر و مادربزرگ با هم  لذت ببریم.♥️ سلامتی چشم و صورت و پاهامو به تو میسپارم.♥️
میوه  سبزی  میوه و سبزی!  فقط همین؟  بععع بععععععععع😂🐑  عاغا من ن ...

ولی اینقدر خوبه پاکسازی بدن میشه بعدش آدم یه حس سبکی داره بععععع

سخته و غیراصولی

آدم زده میشه

کالری شماری کن این رژیما منسوخ شدن

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
خوب بقیه روزا چی؟ و چند کیلو در هفتخ کم میکنیم؟

من چون خیلیییی میخورم خیلی ها در طول رژیم کلا فکم مشغوله ۳کیلو رو راحت میافتادم بدون برگشت

تو این سه روزه آدم چقدر کم می‌کنه؟

هفت روزه باقیشم گذاشتم سه روز بود خوب بود که