2777
2789
عنوان

ازدواج با پسر کوچیکتر

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 22 پست
فعلا که کوبوند

اول این که توی رابطه تحقیر معنی نداره اگه تحقیر کنی طرف مقابلتو یعنی خودتو تحقیر کردی چون اون انتخاب تو هستش 

دوم اینکه اگه بحث تحقیرم باشه این که ادم شعور نداشته باشه نیاز به تحقیر بیشتری داره تا اینکه سنش بیشتر باشه از پارتنرش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن واقعا به دردت نمیخوره پیداست که دنبال بهانه بوده

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸

تازه این نظر خودشه که وابسته بهت هست ولی بازم بزرگتری شما به چشمش میاد ، بعد اگرم بخواد خانواده اش نمیزارن . پس واقعا وقتت رو پای ایشون نذار. خودت رو گول نزن ، میدونم سخته اما ادامه اش فایده نداره. 

به این موضوع توی اصطلاح روانشناسی میگن 'تکنیک چراغ گاز'.. طرف حرفشو یه جوری تو ذهنت نهادینه میکنه که مقصر تویی و اون قدیسه ی از خود گذشته! 

ولش کن بابا، آدم قحطیه مگه. اینا مشکل روانی دارن. با یکی باش که واست شوق داشته باشه نه یکی مثل این که حرف و حدیث داره و حرفشم میزنه ها، ولی آخر سر میگه نه تو خودت اینطور تصور میکنی من که همچین حرفی نزدم! 

کار به حرف و حدیثای مردم ندارم .ولی چیزی که خودم دیدم و تجربه خودمه اینه ه تو اطرافیان بیشتر زوج هایی رو که دیدم مرد کوچیکتر بوده .اقا یا سر و گوشش میجنبید یا خیانت کرده .دلیلشم نمیدونم چیه فقط دیدم که میگم