2777
2789
عنوان

ازدواج با پسر کوچیکتر

382 بازدید | 22 پست

من سی سالمه با پسری دوست شدم که ۵ سال ازم کوچیکترع اولش نمی‌دونستم و فک میکردم هم سن هستیم تا بعد که متوجه شدم ؛ قضیه هم ازدواجی بوده و حتی حرف خاستگاری و صحبت با مادرمم شده ؛ ولی امشب صحبت می‌کردیم من گفتن دکتر هلاکویی میگه اگه زن چند سالم بزرگترم باشه ولی دو نفر همو بخان و حالشون باهم خوب باشه اشکالی ندارع 

که اون برگشت گفت نه من این حرفو قبول ندارم 

و من بی نهایت آتیش گرفتم و گفتم اوکی پس حرفی نمیمونه چون من بزرگترم و قطع کردم پشت سرش زنگ زد که نه من منظورم این نبود و میخاستم یه چیز دیگه رو بگم ولی تو اینقدر من برات اهمیت ندارم که اینجوری برخورد کردی و دیگه هم کاریت ندارم و عملا منو مقصر کرد 

لطفا کمکم کنید ؛ واقعا من مقصر بودم ؟؟؟؟؟ چیکار کنم با این رابطه ؟؟؟؟ 

عزیرم وقتتو رو ادمی که میدونی دیگه بدرد نمیخوره نزار بگو اوکی تو درست میگی تامام

افسردگی از جنس غم نیست،خشم است،خشمی علیه خود!خشمی که رو به درون چرخیده وحمله میکند.///شما روح ندارید! شما روح هستید، ک جسم دارید.👻 روانشناس🤓🧠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رابطه دو تا ادم بالغ که سر یک حرف کوچیک به اینجا میکشه رو باید فقط خدا به خیر کنه 

من واکنشم تند بود قبول دارم نباید قطع میکردم ولی حرف اون بدتر بود که بزرگتر بودن منو کوبوند تو سرم 

والا خود من به همچین رابطه ای معتقد نیستم مردا بزرگترم که هستن باز بچه ان کوچیکتر باشن که واویلاست

وای به خدا من یکی از استدلال هام برای اینکه با کسی نامزد کردم که ۱۰ سال ازم بزرگته این بود میفهمه دیگه نباید بچه داری بکنم 

ولی دیدم نخیر کلا مردا ذاتشون اینه ک بچه باشن 

اینکه گفته اعتقاد نداره از رو باور چندین و چند ساله بوده.اینکه بعدا زنگ زده و گفته منظورش چیز دیگه ای هست چون تحت تاثیر احساساته و فکرشو نمیکرد بزرگتر باشین و سخته براش جدایی.انتخاب با خودته قطعا.شما که پنج سال اختلاف دارین .موردی میش امده تو خواستگاری برام که اون ادم در حد ۹ ماه از من کوچک تر بودن یعنی سال تولدمون فرق داشت .ایشون جلو همه بعد از اینکه سنم رو گفتم  یک سال  از  سال تولدشون رو بزرگ تر میگفتن.که مثلا هم سنیم .این یعنی از باور چند سالش فاصله داره درواقع تصور نمی کنند با کسی از خودشون بزرگ تر ازدواج کنند پس کتمانش میکند.من اگر جای شما بودم ردش میکردم .چون زمان که بگذره منطق قوی تر از احساس هست.الان هنوز تشنه داشتن شما هستن و درگیر احساس.