2777
2789

بیاین مرهم بشین برای قلبم 

۲۲ مهر سال۹۸ بچه امو پسرمو تو ۲۰ هفته از دست دادم 

هنوز مادر نشدم 😭😭😭داغونم 

صلوات بفرستين برام مادر بشم 😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥺🥺عزیزم ایشاله زودی مامان شی، درکت میکنم ❤️ منم پارسال هفته ۸ سقط داشتم .. دیگه تا الان باردار نش ...

چ زندگی جوونی من دارع چجوری میگذره خدایا 😭😭

چ زندگی جوونی من دارع چجوری میگذره خدایا 😭😭

منم بهمن ۹۸ توی ۲۲ هفته دخترمو از دست دادمو هنوز با غن از دست دادنش کنار نیومدم

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

اخه عزیزم چرا 

داغونم خدایا کاش یکیو داشتم بغلش کنم و اشک بریزم 

جفتم پاایین بود دکترم نفهمید بدون هیچ درد و لکه بینی کیسه ابم پاره شد . در کسری از ثانیه زندگیم از این رو ب رو شد 😭😭

الهی خدا بزودی دلت شاد کنه به حق محمد میشه بپرسم دلیل سقط یا زایمان زود رس چی بود؟

داغونم خدایا کاش یکیو داشتم بغلش کنم و اشک بریزم 

جفتم پاایین بود دکترم نفهمید بدون هیچ درد و لکه بینی کیسه ابم پاره شد . در کسری از ثانیه زندگیم از این رو ب رو شد 😭😭

دعام کنید 

منم بهمن ۹۸ توی ۲۲ هفته دخترمو از دست دادمو هنوز با غن از دست دادنش کنار نیومدم

الهی فداتظم مثل منی من هنوز لباساش سونو هاش همه چیشو دارم شما باردار نشدین ؟؟؟