2777
2789
عنوان

بیاین بگین اگ‌کنکور قبول نشدم چه کار کنم 😕

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 29 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوباره تلاشت را بکن. سعی کن از اشتباهات سال گذشته درس بگیری و با آمادگی بالاتری کنکور شرکت کنی. استرس را هم کنترل کن، چون خیلی کارایی را پایین میاره، هم موقع مطالعه و هم زمان امتحان...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
نه هنوز دهمم رو تموم کردم تازه 🥲

من جای شما باشم درسمو میخونم در کنارشم اگه توانایی داشتی هنری یاد بگیر

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
من میخوام برم کلاس تعمیرات تجهیزات دندونپزشکی  شمام میتونی بری و وارد بازار کار بشی  یا ...

یعنی چجوری ؟ یه چیزایی راجع به پروتز دندون شنیدم اصلا راجع بش اطلاعات ندارم 

خسته و امیدوار

دارم نقاشی کار میکنم . نمیدونم اصلا به درد میخوره یا نه . 

خیلی خوبه که 

مهم علاقس 

علاقه موفقیت همراهشه

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
نشنیدم تا حالا . چجوریه؟ خودم تو فکر اینم تو اینستا کار کنم . نمیدونم چقد بخرن . واقعا اضطراب دارم& ...

به نظرم سرچ کن حتما دربارش

دنیای بزرگیه

کارای خفنی هم میشه کرد

درآمدشم عالیه

طراحی کاراکتر، نقاشی دیجیتال، گرافیک و ... 

پولسازن و کاملا مرتبط با علاقت 

یعنی چجوری ؟ یه چیزایی راجع به پروتز دندون شنیدم اصلا راجع بش اطلاعات ندارم 

پرتز دندون نه لوازم دندونپزشکی که مشکل دارن تعمییر میکنی

خب من بمب انرژی هستم🙂 متاسفانه یا خوش بختانه حرفاتون ناراحتم نمیکنه.... دوست عزیز   "میتونی هر جور دوس داری فکر کنی "   وقتی داشتم اسم کاربری انتخاب میکردم دوست بچگیام پیام داد و کاربریم این شد😄 ناگفته نمونه که هنوزم عاشق عروسکممم😆