2777
2789
عنوان

فکر میکردم خوب میشه😭

146 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها

اومدم یه درددل کنم باهاتون و اگر نظرتون رو بگید و همینطور رد نشید خیلی خیلی ممنونتون میشم

من سال دوم کنکورم بود خوب خونده بودم تخمین رتبه های قبل کنکورم هم منو امیدوار کرده بود فکر میکردم اگر خیلیه خیلی بد بشم میشه حدود چهار هزار اینو با توجه به درصدام میگم ها نه همینجوری رو هوا

الان که با پاسخنامه سنجش جوابام رو چک کردم میشه 8تا 10هزار بهتر از سال گذشتمه ولی واقعا حقم این درصدا نیست نمیدونم چرا اینجوری شد😭

خودم فکر میکنم بتونم دوباره شروع کنم چون میدونم حقم این رتبه نیست ولی نمیدونم بابا و مامانم راضی میشن یا نه چیکار کنم بنظرتون؟نمیدونین چقدر نگران اون لحظم که کارنامم رو ببینن از خجالت آب میشم🥺

بیستون هیچ دماوند اگر سد بشود                               هدفم قسمت من بوده و باید بشود⛰️💪🏻

بابا نگران نباش من امسال معدلم شد ۱۸و نیم هیچی نگفتن اتفاقا گفتن خوبه چون مجازی بود امسال باید کنکور میدادموندادم چون میدونستم خوب نمیشه سال بعد میدم

کاربری دوممه  از سال ۹۹عضو بودم  

نگران نباش عزیزم من خودم سومین سال قبول شدم درسته واقعا سخت بود خیلی تحقیر شنیدم منم خیلی درسم خوب بود حتی همه انتظار پزشکی داشتن ازم پدرمادرم خیلی ناراحتی کشیدن ولی سومین سال ک نتیجه هام اومد و قبول شدم دیگ هیچکی قبلو یادش نموند مخصوصا خوشحالی مامانمو ک دیدم دیگ فهمیدم به همه ی اون سختیا می ارزید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا نگران نباش من امسال معدلم شد ۱۸و نیم هیچی نگفتن اتفاقا گفتن خوبه چون مجازی بود امسال باید کنکور ...

شما شرایط منو نمیدونین آخه خانوادم واقعا هوام رو داشتن هر دوسال یعنی نه مسافرتی نه مهمونی حتی صدای تلویزیون رو هم خیلی کم میکردن که مزاحم من نباشه خیلی شرایط سختیه و سخت تر اینکه خوندم و این شد😭

بیستون هیچ دماوند اگر سد بشود                               هدفم قسمت من بوده و باید بشود⛰️💪🏻
نگران نباش عزیزم من خودم سومین سال قبول شدم درسته واقعا سخت بود خیلی تحقیر شنیدم منم خیلی درسم خوب ب ...

راضی بودن که سال سوم بمونین؟اگر نبودن میشه بگین چجوری راضیشون کردید؟حتی بابای طفلیم فکر میکنه نهایت بد شدن من اینه بذارتم پردیس یا آزاد ولی حداقل یکی از سه تا رشته تاپ

راضی بودن که سال سوم بمونین؟اگر نبودن میشه بگین چجوری راضیشون کردید؟حتی بابای طفلیم فکر میکنه نهایت ...

انتخاب رشته کردم ولی خب فقط رشته های خوبو زدم ازادو پردیسم زدم شهرای نزدیک ولی خب قبول نشدم 

اینکه راضی بودن یا نه نمیدونم ولی خب چاره ای نداشتن 😂 دیگ کار دیگه ای نبود ک بکنم پس نشستم دوباره درس خوندن 

انتخاب رشته کردم ولی خب فقط رشته های خوبو زدم ازادو پردیسم زدم شهرای نزدیک ولی خب قبول نشدم  ا ...

آها مرسی عزیزم برای جوابت موفق باشی🤗ببخشید میپرسم چه رشته ای قبول شدی؟