2777
2789
عنوان

محدودیت زیاد دارم

197 بازدید | 11 پست

من یه دختر هفده ساله هستم و تو یه خانواده پنج نفره زندگی میکنم مادر و پدرم جوون هستن و دوتا خواهر هشت ساله دارم که خیلی خانواده خوبی هستیم و میشه گفت همه خوششون میاد می ما باشن .من علی رغم سن کمی که دارم خیییلی تجربه های بزرگ تر از سنم دارم و نه تنها خودم بلکه همه اطرافیان میگن که پنج سال بزرگتر از خودم فکر میکنم و عمل میکنم اینو میگم ک بدونین از این دخترای تازه به دوران رسیده نیستم که فک میکنن اره همه چی تو رفیق بازی و کافه و پسر و دور دور و ایناس...

من اصلاااا بیرون نمیرم زیاد با دوستام و ن تنها با پسر ک اصلا به هیچ وجه اگه اجازه داشته باشم هم نمیخام ک برم خونه دوستام هم ک اصلا حق و اجازه ندارم ک برم اصلااا برخلاف نوجوونای این زمونه خیلی وقتا نماز میخونم بی حجاب نیستم زیاد اما با این همه خانوادم بهم بدبین هستند و اصلا بهم اعتماد ندارن نمیزارن شب خونه مادربزرگم بمونم و با لحن بد بهم میگن ک اره جلو چشم خودمون باشی خیلی بهتره خیییلی خورد میشم خیلی جلو همه فامیل دوستام من همیشه مث یه بچه ده ساله بودم و هستم نمیتونم شاد باشم افسرده شدم از این هم ناراضی هستند و میگن چه حقی داری افسرده شی تو خیلی امکانات زیادی داری ک شاید کمتر آدمی سن تو داشته باشه واقعا خسته شدم قلبم درد می‌کنه دکتر نرفتم ولی مامانم اونروزا گف ک اره از بچگی تو قلبت سوراخ بوده رفتم نت زدم دیدم اره همه علائمشو دارم و تا حدی خطر ناک هست در اثر غم و ناراحتی بدتر میشه و نیاز به عمل باز پیدا می‌کنه و وااااقعا خسته شدم علاوه بر این مشکلات دیگ هم دارم ک دیگه مغزم نمیکشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااییی با تموم وجودم درکت کردم ولی خب من دو سال ازت کوچیکترم... اگه هم یه برنامه بچینن دوستام و بخوان برن بیرون مامانم میگه نه میگم چرا میگه من به تو اعتماد دارم ولی به این جامعه نه یا مثلا چند روز پیش رفتم کتاب بگیرم برای ترم جدید زبان دیدم دفتر برادران کانون زبان هم همونجا انتقال دادن(قبلا جدا بود ) اومدم خونه به مامانم گفتم ممکنه شاید یه درصد مختلط باشه میگه من خیر این 700 تومنی که برات دادم رو میخورم میارمت بیرون نمیزارم بری 💔😐خیلی حس بدی به آدم دست میده تازه جالب‌تر و خنده دار تر هم اینکه میگه من مثل چشمام بهت اعتماد دارم 

البته فقط همینا نیست خیلییهههه اینا کوچيکترینشه مثل خانواده تو میگن چرا گوشه گیر شدی تو جمع ها نیستی مهمون میاد میری تو اتاقت چرا اصلا باید افسرده شب مگه چی برات کم گذاشتم؟..... 

چقدر منننن🥲🖤  البته من ۱۸ سالمه ولی همین آشو همین کاسه اس

آخه جالب اینه خانواده ما خیلی خانواده روشن فکر و با منطقیه ینی اصلا رسم و رسوم و تعصبی نیستیم ولی کم کم فشار ها خیلی زیاد میشن بخدا باعث میشه با دوستامم سرد شم استوری میزارن رفتن بیرون و اینا خیلی دلم می‌شکنه ک من نمتونم

بخدا بعضی وقتا به سرم میزنم خودم پاشم برم خواستگاری یه پسر😂

دیونه 😂😂😂من ۱۶سالمه انقدر. خاستگار دارم اصلانم خوب نیست 😂😂البته زیادش

قربان وجودت که وجودم ز وجودت شده موجود 😍💞
دیونه 😂😂😂من ۱۶سالمه انقدر. خاستگار دارم اصلانم خوب نیست 😂😂البته زیادش

نه من خیلی بیبی فیسم و کوچولو موچولوام ینی بهم میخوره ده سالم باشه😂😂اصلا خواستگار نداشتم ولی

نه من خیلی بیبی فیسم و کوچولو موچولوام ینی بهم میخوره ده سالم باشه😂😂اصلا خواستگار نداشتم ولی

اهامن درشتم 😂گاهی فکر میکنن خواهرم بچه ی منه 🤦🤦 ازدواج نکرده بچه دارم میکنن 😐

قربان وجودت که وجودم ز وجودت شده موجود 😍💞