2777
2789
عنوان

بچه دار نشدن و آزو اسپرمی

409 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها. من شوهرم آزو اسپرم.تو بیضه اسپرم داشت ولی بی  کیفیت .  دو بار تخمک کشی شدم دفعه اول یه جنین موند انتقال داد منفی دفعه دوم اصلا جنین تشکیل نشد 

شوهرم عمل کرد فایده نداشت . شوهرم ب اسپرم اهدایی راضی نمیشه میگه چون پدرش مشخص نیست و پنهانی گناه. هستش 

جنینن اهدایی میگه نباید پنهانی باشه باید علنی باشه و تو شناسنامه اش قید بشه ک اهدایی. 

میدونم خیلی این موضوع درک نمیکنید ولی شوهرم مذهبی و ب هیچ وجه نظرش عوض نمیشه. راه های مختلفی امتحان کردم  ک راضیش کنم نشد 

میگه یا فرزند خونده رو قبول کن یا بی فرزند باشیم . من این دو راه میخوام قبول کنم ولی نمیتونم زندکی برام تلخ شده همش گریه میکنم حوصله هیچکاری ندارم . بیشتر مواقع ب طلاق فک میکنم زندکیم مشکل دیگ ب جز فرزند نداشتن ندارم  البته  تو رابطه از اول ازدواج امون شوهرم هفته دوبار بار رابطه  داره یا یک بار  ولی من خیلی گرم بودم 

توی عشق بازی  کلا ادم خونسردی هستش من برعکس   خیلی هیجان دوس داشتم ولی کنار اومدم تا این مشکل ب وجود اومد من ۲۸ سالمه. دکتر بهمون گفتند شما بچه دار نمیشید .  ۶ ساله ازدواج کردم ‌ شما اگ جای من بودید جیکار میکرید طلاق میگرفتید یا می موندید ؟ فک کنید من خواهرتونم راهنمایم کنید  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول اینکه مگه بخاطر بچه ازدواج کردید

دوم اینکه اگه شما مشکل داشتید دوست داشتید همسرت عزا بگیره و ترکت کنه 

سوم اینکه باید قبل از هرچیز تو زندگی آرامش داشته باشی 

چهارم اینکه باید حساب کنی مشکل هر دوگونه نه فقط همسرت چون زندگی مشترک پس باهم کناربیاید و یکی از راه ها رو قبول کنید فرزند بیارید از پرورشگاه

اول و آخر هم دست خداست نه بنده خدا به حرف دکترها زیاد گوش نکن مگه خداست که بگه بچه دار نمیشید

امیدوار باش

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤

منم شوهرم آزو اسپرمی ۸ سال ازدواج کردم  اخلاقش خیلی بد روزی که ازش فوش نخورم نیس هر چی از بدیش بگم کم گفتم ۳۸ سالمه قید بچه زندگی جدید زدم.اگر شوهرت مرد خوبی باهاش زندکی کن آینده به خدا بسپار

من میرفتم دنبال بچه   چه جنین  چه پرورشگاه    ادم  یه سگ و گربه و جوجه میخر ...

اینک شوهرم ب جنین اهدایی و اسپرم اهدایی راضی نمیشه عذاب میده اینکه میگه علنی باشه عذاب میده اینک میگه نباید ب ادن بچه دروغ بگیم اصل و نسب و شجره بچه گم نشه ناراحتم میکنه میگه بچه ازرپروشگاه بیارم حقیتم بهش بگیم‌ باشه پروشگاه قبول دارم باید بهش بگیم ولی جنین اهدایی جرا پنهانی نباشه ؟  اسپرم اهدایی هیچکس نمیفهمید ولی نمیاد میگه گناه و طبق اعتقادات من نیست ولی فرزند خونده رو میام 

عزیزمدارم ازشوهرم جدا میشم ،(آدم) نیست...سر هیچ و پوچ زندگی هاتونو خراب نکنید... مشاوره برید

ب نطرت بچه نداشتن مهم نیست ؟ ب نطرت چقدر مهمه و اینکه از پروشگاه بچه بیارم و قید دلمو بزنم ده سال دیگ پشبمون نمیشم الان ۲۸ سالمه ‌ 

شوهرم ب جنین اهدایی راصی نمیشه میگه فقط فرزند خونده 

اگه زندگی رو وهمسرش رو دوست داری پس میتونی باهاش کنار بیایی اشکال نداره فرزند خونده قبول کنید شاید ان شاءالله خدا بهت نظر رحمت کنه خودت بارداری بشی

اطراف ما یه نفر این اتفاق براشون افتاد بچه آوردن بعداز چندسال خودشون بچه دار شدن اونم دوقلو

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
شوهرم حرف نداره خیلی خوبه 

مامانم میگه شوهر مهم تره ممکنه ازش که جدا بشی بعدا یه آدم معتاد و عوضی و... گیرت بیاد خدایی نکرده بچه دار هم بشید ولی جای شوهر خوب رو نمیگیره. یه مورد تو فامیل های ما بودند ده سال زندگی کردن بچه دار نشدند به قول مامانم همه حسرتشونو می‌خوردن از بس با هم خوب بودند...دختره خواست. جدا بشه ، اما بعد که پشیمون شد دیگه شوهرش قبول نکرد