سلام بچه ها. من شوهرم آزو اسپرم.تو بیضه اسپرم داشت ولی بی کیفیت . دو بار تخمک کشی شدم دفعه اول یه جنین موند انتقال داد منفی دفعه دوم اصلا جنین تشکیل نشد
شوهرم عمل کرد فایده نداشت . شوهرم ب اسپرم اهدایی راضی نمیشه میگه چون پدرش مشخص نیست و پنهانی گناه. هستش
جنینن اهدایی میگه نباید پنهانی باشه باید علنی باشه و تو شناسنامه اش قید بشه ک اهدایی.
میدونم خیلی این موضوع درک نمیکنید ولی شوهرم مذهبی و ب هیچ وجه نظرش عوض نمیشه. راه های مختلفی امتحان کردم ک راضیش کنم نشد
میگه یا فرزند خونده رو قبول کن یا بی فرزند باشیم . من این دو راه میخوام قبول کنم ولی نمیتونم زندکی برام تلخ شده همش گریه میکنم حوصله هیچکاری ندارم . بیشتر مواقع ب طلاق فک میکنم زندکیم مشکل دیگ ب جز فرزند نداشتن ندارم البته تو رابطه از اول ازدواج امون شوهرم هفته دوبار بار رابطه داره یا یک بار ولی من خیلی گرم بودم
توی عشق بازی کلا ادم خونسردی هستش من برعکس خیلی هیجان دوس داشتم ولی کنار اومدم تا این مشکل ب وجود اومد من ۲۸ سالمه. دکتر بهمون گفتند شما بچه دار نمیشید . ۶ ساله ازدواج کردم شما اگ جای من بودید جیکار میکرید طلاق میگرفتید یا می موندید ؟ فک کنید من خواهرتونم راهنمایم کنید