2777
2789
عنوان

کسایی ک پزشکی یا دندون میخونن

278 بازدید | 16 پست

کسایی ک خودشون یا اطرافیانشون پزشکی میخونن میشه بگین در طول تحصیل یعنی جوریه ک باید ی جورایی از بیییییشتر تفریحات و علایقت بگذری چون همش باید بخونی و وقت کم نیاری ؟   یعنی باید ۱۳ یا ۶  سال مث پشت کنکور بودن درس خوند ( منظورم از لحاظ سختی نیس منظورم وقت گذاشتن برا درسه و اینکه هر جایی نتونی بری بخاطر درس و وقت )و وقت گذاشت برا درس و اونجوری تو محدودیت زندگی کرد  ؟  

اون همه سالو ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه کی گفته مثل پشت کنکوره؟؟؟

ببین۳۶۵روز سالو۲۴ساعتم درس بخونی بازم وقت کم میاری!

از سال سوم دیگه حتی تابستونم نداری!ما پنجشنبه ها هم کلاس میریم بی وقفه درس و امتحان و تازه هنوز وارد سختیاش نشیدیم🙂

برید دنبال علاقتون دوستان پزشکی رو بخاطر پرکردن دهن مردم و پول انتخاب کنی بیچاره ای 

ن برا این دو دلیل میخوام ولی از درس مخصوصا زیست و چیزایی ک در مورد بدنه خییییییلی خوشم میاد اینجوری بازم بده ؟      ولی خب طبیعیه  ادم دلش میخواد بتونه ی کم تنوع تو زندگیش باشه یا تفریح بره با بقیه خانوادش  و دنبال علایق ریز و فرعیشم بره 

ن برا این دو دلیل میخوام ولی از درس مخصوصا زیست و چیزایی ک در مورد بدنه خییییییلی خوشم میاد اینجوری ...

ببین میتونی از زندگی و جوونیت بگذری تا توی میانسالیت هم ی روز آرامش نداشته باشی یا نه؟میتونی جو سنگین و رقابتی رشته پزشکی و درسای فوق سنگینش رو تحمل کنی؟میتونی دو هفته بشینی برا ی امتحان بی نفس بخونی و تهش فقط ی نمره پاسی بیاری؟اگه همه اینا به دوست داشتن زیست!!!میرزه که بسم الله!

من اینو بهت بگم فقط یکی از رفرنسامون برای ی مبحث مثل قلب۳۷۰۰صفحه اس!...

ببین میتونی از زندگی و جوونیت بگذری تا توی میانسالیت هم ی روز آرامش نداشته باشی یا نه؟میتونی جو سنگی ...

اینطوری ک شما تعریف میکنید از هفت خان رستمم سخت تره کلا آدمو ب عنوان ی تازه کار نا امید میکنید   پس چرا همه فقط تعریف میکنن ؟ چرا همیشه فقط خوبی شنیدم ؟ 

اینطوری ک شما تعریف میکنید از هفت خان رستمم سخت تره کلا آدمو ب عنوان ی تازه کار نا امید میکنید   ...

من حقایق رو میگم

بقیه میخوان کلاس بذارن

تفاوتمون در اینه!و واقعا ندیدم دانشجوی پزشکی که از رشتش راضی باشه

اساتید ما میان،طرف فوق تخصص ریه اس!میگه تو پزشکی هیچی نیست،جراح داخلیه تو بهترین دانشگاه ها درس میده میگه کل زندگیمو باختم!

نمیدونم واقعا اونایی که راضین دقیقا کجا و چطور درس میخونن!

پ شما اگر راضی میستی چرا هنوز موندی ؟ 

در مورد هزینه های انصراف از دانشگاه دولتی چیزی میدونی؟

درمورد خانواده فقیر چی؟من الان بخوام انصراف بدم باید کلیمو بفروشم،به فرض محال ک پول انصرافو جور کردم بعدش چیکار کنم؟همین حالا کلی تحقیر میشم چ برسه ب وقتی که دانشجوی انصرافی باشم!

باوجود همه اینا بازم شما و دوستان دیگه خودشونو برا کنکور خفه میکنن،اگه قبول نشن دنیاشونو میبازن!و نمیدونن بازنده اصلی ماییم...

آره دیکه

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴