2777
2789
عنوان

قصد بارداری دارم

138 بازدید | 10 پست

دوستان من قصد بارداری دارم خانواده خودم راستش بهم گفتن که دو تا بچه بسه دیگه نیار حالا من و شوهرم دوست داریم انشالله یه فرزند دیگه بیاریم من دو تا خواهر دارم که از  خودم بزرگترن اولی یه بچه داره و بارداری سختی داره نمیتونه راحت باردار بشه دومی هم دو تا داره که تقریبا بچه هاش همسن بچه های من هستن

حالا اگه باردار بشم نمیدونم چه بهونه ای بیارم دوست دارم بهشون بگم ناخواسته باردار شدم نمیدونم چی بگم که سرزنشم نکنن

خدایا شکرت خیلی دوست دارم از اینکه بهترین رفیقمی💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا ب اونا مربوط نیس این ی تصمیم دونفره هس بعدم شرایطت همه جوره اوکی هس و فکراتو کردی اقدام کن عزیزم چون بچه بزرگ کردن ب این راحتیا نیس فردا ایشالا بزرگ شن هزار و یک درد سر دارن بچه هات پسرن یا دختر؟ 

اونا برا خودت میگن نمیخوان اذیت بشی حتما وگرنه ربطی بهشون نداره که بخوای جواب پس بدی

اره میدونم مامانم برای من میگه چون فداش بشم میگه یعنی به فکر خودت باش و ....

اولا ب اونا مربوط نیس این ی تصمیم دونفره هس بعدم شرایطت همه جوره اوکی هس و فکراتو کردی اقدام کن عزیز ...

یه پسر و یه دختر 

خدارو هزار مرتبه شکر چ خوب😍خداحفظشون کنه بازم فکراتو بکن عزیزم اگع دلت خواست با این شرایط و درد سرا ...

مرسی توکل بخدا