2777
2789

نیستن؟؟؟

مثلا طرف از چیپس و پفک ( اونم از این معمولی ها نه اورگانیک ) یا انواع شیرینی و کوکی با شکر سفید و هر چی که قند مصنوعی داره و نوشابه و ... میخوره بازم شکم نداره یا چاق نیست 

نمونش تو نت خیلی هان که استوری از غذاهاشون میذارن یا حتی تو اطرافمم دیدم 

ولی من خودم الان تو لاغرترین وزنم هستم و همه هم بهم میگن چقد لاغر شدی ولی با این حال بازم یه کمی شکم دارم با اینکه تقریبا میشه گفت تمام چیزهای مضر رو حذف کردم حالا گاهی اوقات شاید یه کمی ناسالم بخورم ولی اکثرا رعایت میکنم

چرا اینطوریه؟

منم جزو اون افرادم و متاسفانه اصلا نمیشه چاق شد😐

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون اونا خوش شانسن😖

لطفا لطفا لطفا قضاوت ممنوع❌❌                  این کاربری متعلق به دونفره   👭                            پس خواهش میکنم از رو تایپ ها سوتفاهم پیش نیاد🙏صاحب کاربر من و خواهرم هستیم من متاهلم و خواهرم مجرد 

زن عموی من و دختراش رو میگی...ساعت شنی هستن...هرکدمشون سه تا بچه دارن انگار نه انگار

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

من هر چی میخورم چاق نمیشم😐 شکم ندارم

خودتونو بزور تو دل کسی نچپونید از باسنش میزنید بیرون، از ما گفتن بود:)برام مهم نیست تو راجبم چی فکر میکنی.مهم اینه که من خودمو میشناسم، خودم میدونم چجور آدمیم، دوس دارم چجوری باشم، چجوری بگردم، باور کن نظراتت برای من مهم نیست.چون نظرای تو برای خودته و به من اصن مربوط نمیشه.،،چایی که سرد میشه روش آب جوش میریزن که گرم شه؛ چایی گرم میشه ولی کمرنگ میشه.رابطه ها ام اینطورین ، شاید بعد از یه دعوا یا جدایی دوباره باهم گرم شید ولی اون رابطه کمرنگ میشه ، هیچی دیگه مثل قبل نمیشه هیچی،،بعضی وقتا یه دونه انگشت وسط برای اینکه طرف بدونه چه حسی داری کافی نیست. واسه همینه که دوتا دست داری:)‌‌‌،، برای عاشق شدن ، دوست داشتن کافی نیس اندکی خریت به علاوه گذشت به میزان لازم هم باید بهش اضافه کرد:) ‌تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفتو ببخشی، یه بار خودتو برای انتخابِ اشتباهت ببخشو تمومش کن‌‌،، 

مثل من

تا حالا چاق نشدم 

اشتهامم کم نیست 

من زیاد میخورم شوهرم هی میگه بسه دیگه چقدر میخوری ولی 57 کیلو هستم قدمم 171

ولی شوهرم خیلی رعایت می کنه چون زود چاق میشه

کاربری سوممه،متولد 81 نیستم.
اکثر ایرانیا شکم دارن ک از کربوهیدرات میاد اونایی ک ندارن ژنشون اینجوریه

خب ببین من الان برنج خیلی کم استفاده میکنم اونم فقط کته 

نون هم به مقدار کم فقط هم سبوسدار یا جو یا هفت غله 

ولی بازم هست 

ارثیه عزیز

اونایی که ارثی شکم دارن حتی اگه رژیمش رعایت کنه بازم شکمش نمیره

مثل ترک بارداری اونم ارثیه بعضیها که ترک میخورن اگه بهترین روغن های ضد ترک استفاده کنه تو بارداری بازم اثر نمیکنه

تا خدا هست به عالم چه نیازست