2777
2789

من چندماه گذشته پریود نشدم بعد سر موعدم خیلی خون قهوه ای داشتم در حد دو قطره اونم یکی  تا شب  اینکه رفتم بی بی زدم مثبت شد با هاله کم رنگ خون دادم منفی و اینکه  بخاطر اینکه پریود نشدم خیلی ناراحت بودم دکتر رفتم قرص بهم داد جواب نداد طب سنتی بهم یه چی داد که باید تو واژن میزاشتی پری میشی منم گذاشتم دو روز بعدش انقد  حالم بد بود ک حد نداشت مامانم گفت چون پری نشدی اینجوری شدی بعد بالا میاوردم. تب داشتم بعد انقد خون داشتم حد نداشت بعد یک لخته  اندازه کف دست کوچکتر  ازم افتاد راحت شدم همش کمرم درد میرم انگار یکی چاقو زده بود خیلی زیاد درد داشت بعدش تا ۸روز خون داشتم بعد رفتم سونو گف ک ضخامت رحمت نازک شده  من خیلی گریه کردم گفتم طب سنتی اینجوریم کرده  بنظرتون کیست بوده یا سقط جنین چون تو اقدام بود هیچ مشکلی هم نداشتم   زیر نظر دکتر بودم تقویتی می‌خوردم از  اینکه اینجوری شدم و پریودیم بهم ریخت

تو اقدام بودی چرا ناراحت بودی که پریود نشدی؟یکم صب میکردی خب. 

بنطرت چی بود کیست یا نه بچه  دکتر رفتم گف پلی کستیک داری من اصن نداشتم بعد. چیزی ازم افتاد مث چیزی بهم گفته بود نبود گف از رفع نمیشه  کیفیت ریز ریزه  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنطرت چی بود کیست یا نه بچه  دکتر رفتم گف پلی کستیک داری من اصن نداشتم بعد. چیزی ازم افتاد مث چ ...

نه سقط نبوده به نظرم.با اون داروهای گیاهی اینا بدنتو ریختی بهم.منم یه بار پریود دردناک داشتم و یه چیزی اومد افتاد .بزرگ و گوشتی ولی به خاطر قرصای ضدبارداری بود .بدون برنامه خورده بودم.