2777
2789
عنوان

بارداری زوج مینور

1168 بازدید | 26 پست

سلام کسی هست که دو نفر تالاسمی مینور داشته باشند مینور بتا؟

من تو اقدامم استرس دارم🥺

یه روزی با لبخند به خدا میگم : این بیشتر  از اون چیزی بود که میخواستم 🤍✨

سلام تحت نظر پزشکی دیگه ان شاالله ی بچه سالم خدا بهتون بده

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من و همسرم مینور بتا هستیم 

شما بچه ام دارید؟بچتونم مینور شد؟

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
برامن هم دعا کنید سالم باشه هفته پیش انجام دادم منتظر جوابشم

ان شاالله که سالمه 

اولی رو هم سقط نکردم ولی خداروشکر سالمه و مشکلی نداره الان ۶ سالشه امسال میره کلاس اول

عزيزم يه بچه ی سالم دارید؟؟

هفته ۱۱ بارداری pnd مرحله ۲ رو انجام بده انشالله بچه سالم میشه فقط ۲۵ درصد احتمال ماژور بودن هست

عزیزم فعلا دارم فولیک اسید میخورم تا ببینم خدا چی می‌خواد 

دلم می‌خواد خدا ناامیدم نکنه 

خیلی از سقط میترسم 🥲🥲😢

عزیزم ممنونم ان شاالله برامون دعا کنید الهی همه بچه هایی سالم و صالح داسته باشند ❤️💗

برامن هم دعا کنید سالم باشه هفته پیش انجام دادم منتظر جوابشم

عزیزم ان شالله سالمه حتما. خبرشو بهتون بده  الهی صحیح و سالم باشه الهی امین 🌸

عزیزم هنوز نرفتم دکتر اما میخوام برم آزمایش های قبل بارداری بدم اما پی ان دی مرحله یک انجام دادم چند سال پیش