2777
2789
عنوان

مامانا لطفا چندثانیه بیاین 🙏🏻😭

334 بازدید | 70 پست

سلام بچها من 4 ساله منتظرم مامان شم اخرین بار دکتر گفت مشکل کم کاری تیرویید و پرولاکتین بالا دارم دارو خوردم تا هفته پیش ازمایش دادم اوک شد قرصامو کم کرد دکتر

بعد اون باید 5 پری میومد نیومد با بی بی چک کاستی رودس یبار 3 تاخیر یبار 5 تاخیر زدم منفی بود دیگ ولی کردم الان 12 روز حتی لکه بینی هم ندارم فقط دردای مبهم زیر شکمم دارم نمیدونم کمکم کنین خواهرا😔میترسم ازمایش بدم منفی شه شوهرم باز بخوره تو ذوقش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوباره تست بزن. دوست من بعد از 17 روز تاخیر تستش مثبت شد. تا قبلش همش منفی میشد. الانم پسرش 5 سالشه

وااای ینی امکان داره،؟! بخدا ک ی چراغ تو قلبم روشن کردی ب ارزوت برسی😭🙏🏻

من دیگ ب جواب منفی عادت کردم 4 ساله 

الهی ک همین ماه ب صلاحت باشه و نتیجه بگیری. ی تست دیگه بزن امروز، خبرشو بده بهمون. الهی ک مثبت باشه و ذووووووق کنیم برات😍😍😍🥺🥺🥺🥺

الهی ک همین ماه ب صلاحت باشه و نتیجه بگیری. ی تست دیگه بزن امروز، خبرشو بده بهمون. الهی ک مثبت باشه ...

حتما خبرشو بهت میدم خواهری دوشنبه میرم ازمایش مستقیم از بی بی چک حالم بهم میخوره

پرولاکتینت چند بود؟ از منم بالاست دارم قرص مصرف میکنم سه روزه موعدم عقب افتاده دکتر گفت از عوارض همون قرص هاست

ک عقب میندازه و بی نظمی ایجاد می‌کنه ...دیگه قرص برای کابرگولین نمی‌خورین؟

♥️
پرولاکتینت چند بود؟ از منم بالاست دارم قرص مصرف میکنم سه روزه موعدم عقب افتاده دکتر گفت از عوارض همو ...

سلام خانمی پرولاکتینم 40 بود ک ی ماه قرص خوردم شد 4 قبلا هفته ای دوبار میخوردم الان یکی 

پس میگی دلیلش قرصاس😔

سلام خانمی پرولاکتینم 40 بود ک ی ماه قرص خوردم شد 4 قبلا هفته ای دوبار میخوردم الان یکی  پس می ...

نمی‌دونم از من ک اینو گفت منم یکم امید داشتم ولی گفت از اون قرص،مال من قرص کابرگولین از شما چ قرصیه؟

♥️
نمی‌دونم از من ک اینو گفت منم یکم امید داشتم ولی گفت از اون قرص،مال من قرص کابرگولین از شما چ قرصیه؟

منم کابرگولینه ولی الان تو این تاپیکا چندنفری مثل منو تو بودن این قرصو مصرف میکردن و عقب افتاده پری بعد فهمیدن حاملن