2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از دو روز قبل نشاسته و شیر سویا بخور صبح انتقالم بخور تا روزی که آزمایش میدی پیاده روی بکن

من که دیروز پیام دادم به دکتر عصبی شده بودم گفتم گرم کردن رحم با تغذیه چیزای گرم و زنجبیل و خرما و ارده  یا ماساژ رحم و....فایده داره  گفت اصلا منبع علمی نداره  ، منم پریود نمیشم به سختی میشدم از همون اول هر چندماه یه بار الانم یه بار انتقالم بیشتر ندارم  حالا هم سه شنبه سیپروترون کامپاند رو قطع کردم تا پریود شدم باید برم پیشش و گفت روز ۱۲ پریود انتقال میدیم دیگه توکل بخدا ولی بعد انتقال میخوام تخت بخوابم 

از دو روز قبل نشاسته و شیر سویا بخور صبح انتقالم بخور تا روزی که آزمایش میدی پیاده روی بکن

حالا نشاسته و شیر سویا رو هم ازش میپرسم یکی گفت کله پاچه بخور روز انتقال ولی به نظرم سنگینه  این بار اولته انتقال میدی؟

امروز روز هشت انتقالم از روز شش بیبی زدم مثبت شد.من که بعداز انتقال رفتم خونه آسانسور قطع بود پنج طبقه پله رو رفتم بالا روز بعدشم زلزله شد کلی استرس بهم وارد شد و مجبور شدم کلی پله رو بیام پایین دوباره برم بالا دیگه توکل بخدا.تز چند وقت قبلش گرمی میخورم با ویتامین د ویتامین ای وقرص pregnacare .از یک روز قبل هم نشاسته خوردم.قبلشم کله پاچه خوردم

گر به دولت برسی مست نگردی مردی ،  گر به ذلت برسی پست نگردی مردی ، اهل عالم همه بازیچه دست هوسند ، گر تو بازیچه این دست نگردی مردی
من که دیروز پیام دادم به دکتر عصبی شده بودم گفتم گرم کردن رحم با تغذیه چیزای گرم و زنجبیل و خرما و ا ...

دکترا همشون میگن منبع علمی ندارد ولی نظر بقیه و بخون