2777
2789
عنوان

ای وی اف و ناباروری

175 بازدید | 10 پست

سلام عزیزان تو رو خدا بیاین راهنماییم کنین.

ذخیره تخمدانم یک و هشت هست. رفتم دکتر میگه ماه دیگه بیا تخمک کشی و وقت رو از دست نده...دکتراورولوژی به همسرم گفته سه ماه دارو مصرف کنه بعد بیاد تا تصمیم بگیره.

اگه بخوام به حرف دکتر زنان کنن میترسم به خاطر اسپرم جنین خوب نداشته باشم. اگه هم بخوام به حرف دکتر اورولوژی کنم باید یه سال صبر کنم و میترسم ذخیره ام از اینم کمتر بشه دیگه تخمک خوبی نداشته باشم..شما جای من باشید چیکار میکنین؟

برم یا نرم؟

برم تخمک هام فریز کنم؟

شما فقط بخاطر ذخیره تخمدان پایین میخواین آی وی اف کنید یا مشکل دیگه ای دارید 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم شمابرو اینیستا بزن bardari_flora,  اونجا اصلاح سبک برای افزایش ذخیره رو میگه،بخدا این تبلیغ نیس،چون خیلیا دیدم پیشش جواب گرفتن،گفتم بهتون معرفی کنم ،برواین پیج حتما باردارمیشی

عزیزم شمابرو اینیستا بزن bardari_flora,  اونجا اصلاح سبک برای افزایش ذخیره رو میگه،بخدا این تبل ...

وااای 

اتفاقا برنامه ازشون گرفتم 

ولی هنوز شروع نکردم 

رژیم سه ماهه میدن.کلا باتخمک کشی هم مخالفن

با ی متخصص خب اینو انجام بده من سر بارداری اولم پزشکم خوب نبود باردار شدم بچم سقط شد تو روزا اول و بعدش خیلی به سختی تونستم دوباره باردار بشم میتونم بهت دکترمو معرفی کنم خیلی خوب بود الانم بچم خداروشکر کامل سالمه. اسمشون دکتر کریمی بود.