2777
2789
عنوان

یه زن چقد میتونه بی حیا باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2643 بازدید | 66 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی شوهرت همینطور وایساد تا اون بیاد بمالونه؟؟ تصورشم خنده داره😄😄اخه چطور جرات میکنه کم دارن مگه

گفت تو صف عابر بودم اومد پشت سرم خودشو مالوند بهم منم رفت اونور تر وایسادم

یه عالمه روزای قشنگ پیش روته🙃🤍⛓️🌈
خب وقتی مرد اینطوری هست زن اینطوری هم هست دیگه خیلیم عجیب نیس بعدم یه درصد احتمال بده شوهرت واسه عز ...

ن آجی شوهرم اینطور نیست . کلا خانوادتن خیلی با آبرو هستن . حتی بیرون ک میریم بهم میگه با صدای بلند حرف نزنی 

من میبینم همه چی برعکس شده ، اولا کرم از پسرا بود حالا هیشکی نیست جلو دخترا و زنارو بگیرع😂

هرزگی ربطی به جنسیت نداره این حرفت که میگی هیشکی نیست جلو دخترا و زنا رو بگیره توهین به همه خانم هاست خانم خوب هست اینو هیچ وقت فراموش نکن خودت و مادرت هم خانم هستین و این جمله حتی توهینه به خودت 

شوهرم گفت اینقد خجالت کشیدم پیش اون همه آدم

زن دایی شوهرم لوازم ارایشی میفروشه میگه داشتم برات گل سر میخریدم زن دایی اول کار خانمه رو راه انداخت بعد من گلسر خریدم خانمه بیرون از مغازه منو دید بهم گفت 

میتونی منو از تنهایی دربیاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شوهرم گفت تو اون لحظه حالم از خودمم بهم خورد

میگه میترسم زن داییم هم صداشو شنیده باشه

هرزگی ربطی به جنسیت نداره این حرفت که میگی هیشکی نیست جلو دخترا و زنا رو بگیره توهین به همه خانم هاس ...

منکه منظورم همه نبود اونایی ک هرزگی میکنن میگم

به اون دلیلی که تا حالا مردا فاسد منقرض نشدن 

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸