2777
2789
عنوان

تورو خدا کمک کنید.

100 بازدید | 13 پست

خواهرم کوچیکه دراز کشیده بود دختر عمم با لگد ب شوخی خیلی بد و محکم زد به باسنش بعدش که رفت دستشویی با اینکه پریودش روز شیشمش بوده قطع شده بود و پاک شده بود ازش دو چکه خون صاف اومد خیلی نگرانیم هممون میشه راهنمایی کنید خواهش میکنم یعنی امکان داره پاره شده باشه پردش؟

خدایاتوبساز تو بسازی قشنگ تره...  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا خون مونده بوده دفع شده نگران نباش

خانواده ما خیلی رو پرده بکارت حساسن عذا گرفتن همگی تا الان بیدارن اول رفته دستشویی خون نبوده بعد یکی دو دقیقه خون اومده

خانواده ما خیلی رو پرده بکارت حساسن عذا گرفتن همگی تا الان بیدارن اول رفته دستشویی خون نبوده بعد یکی ...

خیالت راحت ربطی ب بکارت نداره

انقدرم مسخره نیست ک با ضربه خارجی پاره بشه

اون خون تو رحم بوده ک با ضربه بیرون ریخته

خیالت راحت ربطی ب بکارت نداره انقدرم مسخره نیست ک با ضربه خارجی پاره بشه اون خون تو رحم بوده ک با ...

خیلی اوضاعمون بهم ریخته امشب سر این موضوع میگن فردا حتما ببرش دکتر میگه ب دنبالچم زده به استخوان لگنش

اشکتون در نیاد به بچه بیچاره هم استرس ندین پری بودن خون مونده بوده 

میگه ب دنبالچم زده استخون لگنشو میگه.میگه قبلا خون قهوه ای بوده الان خون قرمز سه قطره ریخت دیگه نریخت

میگه ب دنبالچم زده استخون لگنشو میگه.میگه قبلا خون قهوه ای بوده الان خون قرمز سه قطره ریخت دیگه نریخ ...

یه بار دختر داییم اب رو با فشار زیاد باز کرده بود خون اومده بود چن قطره بردنش دکتر گفت چیزی نیست یه خراشع فقط ترمیم میشه