ramona۹۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/07 تعداد پست: 8511 عنوان نگهداری آمپول پروژسترون 3603 بازدید | 5 پست خانما الان ک هوا خیلی گرمه اگه آمپولا مثلا ب دمای ۳۷.۳۸ برسه فاسد میشه؟(تو خونه بوده خونه خیلی گرم)چون تو نت زده ۱۵ تا ۳۰ درجه.. خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲 1401/04/17 | 03:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پوریاسمین عضویت: 1398/05/20 تعداد پست: 1012 چرا نمیزاری یخچال؟داروهای hmg و مشابهش فاسد میشن.اینو نمیدونم.ولی فک نکنم
ramona۹۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/07 تعداد پست: 8511 چرا نمیزاری یخچال؟ داروهای hmg و مشابهش فاسد میشن.اینو نمیدونم.ولی فک نکنم اینا یخچالی نیست ک.سوالم برعکسه میگم تو دمای خیلی بالا فاسد نشه؟!چون نگهداریش دمای اتاقه. خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
z_ati عضویت: 1397/07/17 تعداد پست: 7174 اینا یخچالی نیست ک.سوالم برعکسه میگم تو دمای خیلی بالا فاسد نشه؟! چون نگهداریش دمای اتاقه. نه عزیزم آخه دمای داروخونه ها هم همینه اگه قرار به فاسدشدن باشه تو داروخونه هم فاسد میشه دیگه
ramona۹۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/07 تعداد پست: 8511 نه عزیزم آخه دمای داروخونه ها هم همینه اگه قرار به فاسدشدن باشه تو داروخونه هم فاسد میشه دیگه اره خودمم همین فکر و کردم.ولی باز میگم شاید داروخانه کولر داشته باشن😂ولی خونمون خیلی گرمه یه ماهه آمپولا تو پذیراییه.من خونه مامانمم.سه تا هست.نمیدونن از همونا بزنم.یا برم دوباره بده.وسواس پیدا کردم نسبت ب همه چیز خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
z_ati عضویت: 1397/07/17 تعداد پست: 7174 اره خودمم همین فکر و کردم.ولی باز میگم شاید داروخانه کولر داشته باشن😂 ولی خونمون خیلی گرمه یه ماهه ... نگران نباش منم میزنمده تا با هم گرفتم و گذاشتم خونه، تو گرما بوده بعدم زدم، هیچیمم نشده