2777
2789
عنوان

سوره بقره

145 بازدید | 14 پست

سلام دوستان سوره بقره رو برای باطل شدن سحر میگن پخش کننین تو خونه، من یه هفته س یا ده روزه دارم پخش میکنم ، زندگیم عوض شده تا حدودی کمو بیش تغیرشو میبینم، اما یه مشکل دیگ دارم☹️😶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه مشکلی ؟

چند وقت پیش بدجور ب مشکل خورده بودیم کاره شوهرم گره خورده بود، ب اصرار یکی از آشناها ک برین پیش دعا نویس این چرت پرتا مارو کشوندن خونه دعا نویسه، من اصن اعتقاد نداشتم ب کارشون، بنظرم گره ای باش ب دست خودم باز میش ن اون شیادا، خلاصه سر کتاب باز کرد چهارتا چرت گف، بعد گف 8 میلیون میگیرم دعاتون دربیارم، من فهمیدم شیاده ب شوهرم اشاره زدم بریم بسه، 

چه مشکلی ؟

دیگ خلاصه شروع کرد مغلطه کردن، کمن بدبخت تون میکنم شما ب من بی احترامی کردین😶، شوهرم گف هر غلطی نکردی بکن، مدتی پیداش نبود الان زنگ زده ساعتا 12 شب امشب، شمارش لیست سیاهه ها، رد خودکار داده،، شب جمعه س فک کنم زنگ زده تهدید آخرو بکنه شب جمعه کارشو کنه 😑🤔 شما الان بگین من با این شیاد چیکار کنم، آخه چقدر گفتم دعتقاد ندارم نمیام، این آشنام ن ول نمی‌کرد میگف ن مشکل شمارو حل میکن.. من میشناسم اینارو 

دیگ خلاصه شروع کرد مغلطه کردن، کمن بدبخت تون میکنم شما ب من بی احترامی کردین😶، شوهرم گف هر غلطی نکر ...

عزيزم این دیگه یه شیاد واقعی هستش اصلا ازش نارس هیچ گهی نمیتونه بخوره این اگر اینکاره بدون زنگ زدن و تهدید شمارو میکشوند که واکنش نشین نه اینجوری اما برای گره گشایی از زندگیتون توی گوگل آیات رقیه ابطال سحر و دانلود کن با وضو بخون روی تشت آب فوت کن خودت و همسرت برید غسل کنید زیر ‌‌پاتونم تشت بزارید آب قران تو فاضلاب نریزه خدای نکرده بعد آب و بریز پای درختی باغچه ای مشکلتون حل میشه ان شالله و سوره بقره رو هم تا چهل شب بنظر من بخونی خودت خیلی بهتر تا گوش کردن تا کلا سحر و جادو تون برطرف شه