2777
2789

گند میزنید به زندگی یکی دیگه 🙂

اونجاکه‌هایده‌میخونه"وای‌به‌حالش، رسواش‌میکنم‌من" پیداست‌اسکرین شات‌های‌سنگینی‌داره😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان دقیقا چی شده بخدا من با دخترم خوب رفتار میکنم☺

خوش به حالش تروخدا باهاش خوب رفتار کنید نزارید بشه یکی مثل ما 

اونجاکه‌هایده‌میخونه"وای‌به‌حالش، رسواش‌میکنم‌من" پیداست‌اسکرین شات‌های‌سنگینی‌داره😂
من میگم زن وشوهری که رابطه خوبی باهم ندارن چرت بچه دار بشن که زندگی بچه هاشون هم خراب بشه .چجور میخو ...

👌🏻😭

چقدر حرف دراری دختر😂😂کجای حرفش معنیش این بوده بمیر.پریودی حساس شدی عزیزم.همین

سبزا منم طوسیا دوستمه🙂چون کنکورو خراب کردم مامان خودم بهم گفت ایشالا بری زیر خاک🙂

حرف خاصی نبوده گفته شانس ماست  درتمام‌نسل ها پدرو‌مادرها بچه های مردم رو کوبوندن تو سر بچه های خودشون. 

خدایی چراکنکورتون‌رو خراب میکنید چه کاری غیر درس خوندن دارین؟ حالا من خودم اصراری به ادامه تحصیل بچم‌ندارم ولی همیشه برام‌سواله تو سن‌و‌سال شما چه دغدغه ای مهمترازدرس خوندن هست؟