2777
2789
دیگه شیرم براش جوابگو نیست، خیلی وقتا گشنه میمونه، اما جز شیر هیچی نمیخوره، از 6 ماهگی تا حالا براش هر کاری که میشده کردم، اما درست نشد که نشد،
مثلاً امروز یه زرده بلدرچین بهش دادم، اینقدر گریه کرد و عق زد که سیاه و کبود شد... بعدشم باهام قهر کرد و هر کاری میکردم نمیخندید.....
نه بازی بازی میخوره، نه با تلویزیون نه به هیچ طریق دیگه ای!

استخون بندی درشتی داره، دو ماه پیش 10 کیلو بود، الان شده 9، روز به روز هم داره لاغرتر میشه چون شیرم سیرش نمیکنه... هیچ شیر خشکی رو هم لب نمیزنه!
... 
تبریک میگم پسرت بچه فوق العاده عاقلیه . تا 18 ماهگی هم اگه یه مولکول غذا نخوره و همه اش شیر بخوره نه تنها هیچ اتفاقی نمی افته بلکه خیلی هم بهتره. الان که برای شیر پاستوریزه زوده یه شیر خشکی رو امتحان کن که کمیاب نیست. چون شیر خودت الان هم از لحاظ کیفی جوابگوی نیاز بچه نیست و هم از لحاظ کمی.... من به جفت بچه هام بعد از 9 ماهگی اس ام ای دادم البته پروگرس
برای پیشرفت و پیروزی سه چیز لازم است اول پشتکار دوم پشتکار، سوم پشتکار.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا شیر ت خوشمزه و چربه بچه بیشتر دوست داره.پسر من شیر من رو دوست نداشت بیشتر غذا دوست داشت!!
ولی اگه سرماخوردگی نداره (چون موقع مریضی بچه ها همین ظوری میشن دوباره خوب میشن غذا میخورن)
حتما با دکتر مشورت کن راهی بهت پیشنهاد بده چون بالاخره تا حدی لازمه

اگه میخوره شیردوش برقی شیر رو زیاد می کنه و عصاره شیر رو هم از سینه بیرون میاره. روزی دو بار هر دفعه 15 دقیقه بدوش و تو شیشه بده بخوره . به جای اینکه به زور به اون غذا بدی خودت تقویت کن این کار هم مثل اینه که به بچه داده باشی.
من جای تو بودم به یه ترفندی بهش شیرخشک رو می دادم. مولکول های شیر از مولکول های غذا ریزتره و کامل جذب میشه . حداقل تا 18 ماهگی اصراری برای خوردن غذا نکن مگر تفننی.
سلام گلم خوبی ؟ من از پیامت فهمیدم مامان محمد حسینی ! محمد حسین خوبه؟
من به معصومه بیشتر آبگوشت میدادم چون تیلیت کردن و نون خشک رو بیشتر دوست داشت و از هر چیز جامدی بدش میامد
و بیشتر وقتا عق میزد و حتی بالا هم میاورد ... تو هم امتحان کن اگه خواستی ( گوشت ، آلو ، سیب زمینی، جوانه ، نان سنگک ) میتونی از آب قلم و پای مرغ هم استفاده کنی ، پودر بادوم هم بد نیست به آبگوشتش اضافه کنی ...بعضی وقتا گوجه میزدم ،هویج رنده یا میکس شده خلاصه هر چیزی که بشه در غالب آبگوشت به خوردش بدی .. امیدوارم جواب بگیری!
پروردگارم ؛ همه چیزم از توست و فقط به تو ایمان دارم و امید والسلام