nazpari مدیر استارتر عضویت: 1396/05/21 تعداد پست: 240 عنوان استخدامی ماده ۲۸ 966 بازدید | 54 پست کسی هس که نفر دوم تک ظرفیتی باشه امیدی هم به قبولی تو مصاحبه نداشته باشه ولی بهش زنگ بزنن و بگن قبوله؟ خداجونم ممنون بابت فرشته کوچولوهایی که بهم دادی 1401/04/16 | 22:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shabnam7575 عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 22390 زنگ که نمیزننبعد یکماه نتایج مصاحبه توی سنجش قابل مشاهده هستاگر قبول شده باشی با رنگ سبز نوشته قبول نهایی هی جیگیلی جیگیلی جیگیلی اخماتو وا کن...
سیندرلای_سایت_هستم عضویت: 1399/10/23 تعداد پست: 4522 سلام شما چی قبول شدین ؟ به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد🤩💞 خیلی وقته از این امضا می گذره خدایا تنها امیدم دامنم رو سبز کن...عاشق همسرم و زندگیم هستم🤩❤️
سیندرلای_سایت_هستم عضویت: 1399/10/23 تعداد پست: 4522 زنگ که نمیزنن بعد یکماه نتایج مصاحبه توی سنجش قابل مشاهده هست اگر قبول شده باشی با رنگ سبز نوشته ق ... سلام ببخشین بعد مصاحبه اگر قبول شده باشیم کی باید بریم گزینش؟و اینکه بازم باید رفت مرکز استان ؟ به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد🤩💞 خیلی وقته از این امضا می گذره خدایا تنها امیدم دامنم رو سبز کن...عاشق همسرم و زندگیم هستم🤩❤️
سیندرلای_سایت_هستم عضویت: 1399/10/23 تعداد پست: 4522 چطور میفهمی ثبت نام شزوع شده؟ احتمالا آخر امسال هم ازمونه شایدم اوایل سال بعد باید بری از کافینت بپرسی یا اخبار رو پیگیر باشی یا توی سایت آی استخدام مرتب پیگیر باشی به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد🤩💞 خیلی وقته از این امضا می گذره خدایا تنها امیدم دامنم رو سبز کن...عاشق همسرم و زندگیم هستم🤩❤️
nazpari مدیر استارتر عضویت: 1396/05/21 تعداد پست: 240 زنگ که نمیزنن بعد یکماه نتایج مصاحبه توی سنجش قابل مشاهده هست اگر قبول شده باشی با رنگ سبز نوشته ق ... آخه میگن اگرم اول نشیم وقبول نشیم.ممکنه اگر نیاز داشته باشن بعدازنگ بزنن بگن بیاید.میخواستم ببینم واقعا کسی هس بااین شرایط؟ خداجونم ممنون بابت فرشته کوچولوهایی که بهم دادی
لیدا۲۶۳۹ عضویت: 1400/07/24 تعداد پست: 5209 احتمالا آخر امسال هم ازمونه شایدم اوایل سال بعد باید بری از کافینت بپرسی یا اخبار رو پیگیر با ... رفتم ای استخدام باید هزینه واسه ثبت نام پرداخت کنممن واسه اولین بار می خوام بخونم و شرکت کنم نمیدونم چطور شروع کنماخبار هم نمیبینم
لیدا۲۶۳۹ عضویت: 1400/07/24 تعداد پست: 5209 احتمالا آخر امسال هم ازمونه شایدم اوایل سال بعد باید بری از کافینت بپرسی یا اخبار رو پیگیر با ... کافینت هر هفته برم چک کنم؟
nazpari مدیر استارتر عضویت: 1396/05/21 تعداد پست: 240 احتمالا آخر امسال هم ازمونه شایدم اوایل سال بعد باید بری از کافینت بپرسی یا اخبار رو پیگیر با ... شما قبول شدین؟چه رشته ای؟ خداجونم ممنون بابت فرشته کوچولوهایی که بهم دادی
سیندرلای_سایت_هستم عضویت: 1399/10/23 تعداد پست: 4522 رفتم ای استخدام باید هزینه واسه ثبت نام پرداخت کنم من واسه اولین بار می خوام بخونم و شرکت کنم نمیدو ... هزینه چی بدی به ای استخدام ؟نه خواهر من فعلا آزمون نیس میخوای بشین بخون از الان به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد🤩💞 خیلی وقته از این امضا می گذره خدایا تنها امیدم دامنم رو سبز کن...عاشق همسرم و زندگیم هستم🤩❤️
سیندرلای_سایت_هستم عضویت: 1399/10/23 تعداد پست: 4522 کافینت هر هفته برم چک کنم؟ وااا نه بابا شمارشو بگیر توی استوری هاش میذارهولی میگم که فعلا نیس ممکنه آخر سال یا سال دیگه باشه به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد🤩💞 خیلی وقته از این امضا می گذره خدایا تنها امیدم دامنم رو سبز کن...عاشق همسرم و زندگیم هستم🤩❤️
لیدا۲۶۳۹ عضویت: 1400/07/24 تعداد پست: 5209 هزینه چی بدی به ای استخدام ؟ نه خواهر من فعلا آزمون نیس میخوای بشین بخون از الان اره آی استخدام فکر کنم اشتراک داره واسه وردش هزینه بابد پرداخت کنیمنمیدونم چی بخونم
لیدا۲۶۳۹ عضویت: 1400/07/24 تعداد پست: 5209 وااا نه بابا شمارشو بگیر توی استوری هاش میذاره ولی میگم که فعلا نیس ممکنه آخر سال یا سال دیگ ... ممنون ۳۰ سالمه ارشد دارم سنم بیشتر بشه شرایط سنی قبول میشم؟
سیندرلای_سایت_هستم عضویت: 1399/10/23 تعداد پست: 4522 ممنون ۳۰ سالمه ارشد دارم سنم بیشتر بشه شرایط سنی قبول میشم؟ تا ده سال دیگه میتونی تلگرام داری؟ به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد🤩💞 خیلی وقته از این امضا می گذره خدایا تنها امیدم دامنم رو سبز کن...عاشق همسرم و زندگیم هستم🤩❤️