2777
2789
عنوان

استخدامی ماده ۲۸

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 54 پست
سلام حدود یک الی دو هفته بعدش دعوت به گزینش میشید معمولا همونجایی ک مصاحبه قبلی رو رفتین همونجا می ...

خب ما روز تحویل مدارک یه معایناتی هم انجام دادن قد وزن چشم دندون دیگه چیکار میکنن؟

و اینکه هر کی مصاحبه قبول شد گزینش هم اوکیه؟

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد🤩💞 خیلی وقته از این امضا می گذره خدایا تنها امیدم دامنم رو سبز کن...عاشق همسرم و زندگیم هستم🤩❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ما روز تحویل مدارک یه معایناتی هم انجام دادن قد وزن چشم دندون دیگه چیکار میکنن؟ و اینکه هر کی مص ...

اونجا معاینه سطحی بود 

توی ازمایشات .(ازمایش خون ادرار(عدم اعتیاد)..چشم پزشکی ..دکتر داخلی دکتر قلب دکتر گوش و حلق بینی..شنوایی سنجی و....همه باید مهر کنن و سلامت شما کامل تایید بشه

اره اگر مصاحبه اولی قبول بشی برای گزینش دیگ خیالت راحت باشه مگر اینکه سابقه کیفری یا جرم داشته باشید

هی جیگیلی جیگیلی جیگیلی اخماتو وا کن...