2777
2789

فقط گشنگی ب خودت میدی 

کاش کتار رژیم ی کلاس ایروبیک بری

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط گشنگی ب خودت میدی   کاش کتار رژیم ی کلاس ایروبیک بری

میخوام چاق بشم ۳۵۰۰ کالری در روز میخوام بخورم 

مسخوام زودتر چاق بشم الانشم خیلی بهتر شدم با کالری شمار

میخواد چاق بشه

آها ببخشید من خوندم ۳۵۰ کالاری 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

من که چاقم نمیدونم چجور لاغر شم ولی اگه میخوای چاق بشی غذا هایی که نشاسته زیاد دارن بخور یا جو ...

من الانشم با کالری شمار ۹ کیلو اضافه کزدم 

بهترین روش همینع با هیچی چاق نمیشدم 

روز ب روز لاغر تر درحدی رسیدیم ک لاعریم شدید شد الانشم یه ۱۵ کیلو چاق باید چاق بشم

میخوام چاق بشم ۳۵۰۰ کالری در روز میخوام بخورم  مسخوام زودتر چاق بشم الانشم خیلی بهتر شدم با کا ...

اره من اشتباه متوجه شدم .... نوش جونت    ای بخوری واسه خودت 😀   منکه فوبیای چاقی دارم واسه همین اکثرا ب دهن خودم خورده هامو کوفت میکنم

اون که صبحونه ام نمیشه😅

اخه خودم  افسرده ک بودم ب جز مغزیجات اونم کم  ۳ روزی ی قاشقم غذا نتونستم بخورم ... 

کالری شمار نصب کن راحت وزن کم کن

نه خداراشکر  وقتی ازدواج کردم  ۱۷ سال پیش ۵۳ کیلو بودم هنوزم ۵۳ هستم 

ولی خوب تا یادم میاد  رعایت کردم ... تا میدیدم ی خورده لباسم داره تننگ میشه ۱۰ روز کمتر میخوردم ....