2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم معلمم وخیلی مظلومم همه می گن وهیچ وقت نتونستم حقمو بگیرم 

جدا عزبزم خودتو تغییر بده من خودم از مظلوم ها دفاع میکنم  هر کاری کردم نتونستم خواهرمو تغییر بدم کلا تو ذاتش هست 

عضویتم به ۹۶ برمیگرده 😍😍😍۱ : ((دخترم نترس شوهر برات هست تو فقط زرنگ باش و با اعتماد بنفس ۲: عزیزم رمز موفقیت شما شوهر نیست اونیکه تو را به کمال می‌رسونه شوهر نیست وجود  خودت هست شوهر به شریک و یه همدم هست   ۳: کارت طلایی نی نی سایت طلاق نست🤔🤔🤔 طلاق آخرین راهه که همیشه براش وقت هست۴ :تصمیم گرفتی توافقی جدا بشی بچه ها چی؟؟؟؟ اونا هم تصمیم گرفتن نطرشون مهم بود برات ؟؟؟؟ ۵: اون چیزهایی را شما ندارید من پزوشو نمی‌دم عادت دارم از داشته هام میگم هیچ  ادعایی هم ندارم من از نداشته هام فاکتور میگیرم تا حال دلم بد نشه ۶: زنان سختی کشیده زنان قوی هستن که یاد گرفتن بجنگند و  خودشون از پس همه ی مشکلات شون بربیاند اما همه فکر میکنن خوش شانس هستن  )).
چرا

چون اون سن ازدواج کردم خیلی بهم تیکه انداختن و تحقیرم کردن ومن چیزی نمیگفتم

💛گروه زرد💛  شروع رژیم :۱۴۰۲/۱/۳ وزن شروع۸۳.۶۰۰ هدف اول : ۷۹~~~~هدف دوم : ۷۵~~~~ هدف سوم:۶۹~~~~ وزن هدف:۶۳~~~~ وزن فعلی (ناشتا):  ۸۲.۹۰۰
توی ذاتمونه  

عربزم شما پاک ترین و صادق ترین و با وجدان ترین آدمای رو زمین هستین بهمین خاطر مظلوم هستین تا ازارتون به یه مورچه نرسه 

عضویتم به ۹۶ برمیگرده 😍😍😍۱ : ((دخترم نترس شوهر برات هست تو فقط زرنگ باش و با اعتماد بنفس ۲: عزیزم رمز موفقیت شما شوهر نیست اونیکه تو را به کمال می‌رسونه شوهر نیست وجود  خودت هست شوهر به شریک و یه همدم هست   ۳: کارت طلایی نی نی سایت طلاق نست🤔🤔🤔 طلاق آخرین راهه که همیشه براش وقت هست۴ :تصمیم گرفتی توافقی جدا بشی بچه ها چی؟؟؟؟ اونا هم تصمیم گرفتن نطرشون مهم بود برات ؟؟؟؟ ۵: اون چیزهایی را شما ندارید من پزوشو نمی‌دم عادت دارم از داشته هام میگم هیچ  ادعایی هم ندارم من از نداشته هام فاکتور میگیرم تا حال دلم بد نشه ۶: زنان سختی کشیده زنان قوی هستن که یاد گرفتن بجنگند و  خودشون از پس همه ی مشکلات شون بربیاند اما همه فکر میکنن خوش شانس هستن  )).
ا۵ سلااااام هیچی گند زدن به اینده من  به معاون میگم من نمیتونم جای دیگه ثبت نام کنم اگه شهریور ...

ینی شهریور میری امتحان میدی؟؟ 🥲💔

‏من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐
اره سال نهم دیگه نمیتونم رشته خوب انتخاب کنم 

چرا عزیزم نمیتونی؟ من نهم بودم انتخاب رشته کردم اتفاقا ولی رفتم غیر انتفاعی... 

فدا سرت اگ شهریور نمرت خوب باشه میتونی ثبت نام کنی 

متاسفانه مدیر و دبیر و معاونا هم بی رحمن

خیلی ما معلم چند ماه نداشتیم 

حق میدم عزیزم امسال خیلی بد بود نصف سال مجازی بود سالای قبل هم مجازی بود ببین تابستون کلاس میزارن واسه دروس افتاده... از همون سوالایی که قراره تو شهریور بیارن بهتون میگن یادت میدن یادداشت کن اونجا... اگه سوالاتت از اداره میاد ک من نمیدونم من نهم میخوندم اولین ساله اومدن کرونا بود از اداره نیومد 

حق میدم عزیزم امسال خیلی بد بود نصف سال مجازی بود سالای قبل هم مجازی بود ببین تابستون کلاس میزارن وا ...

اع میگن مال خرداد رو بخون 

بعضی مدرسه ها کلاس گذاشتن 

اخه مطالعات نیس که حفظ کنم ریاضیه