2777
2789
عنوان

بنظرتون تو سن35سالگی دادید چکار میکنید تو چه موقعیتی هستین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقوق. خیلی بدم میاد از این رشته هیچ علاقه ای بهش ندارم

توکلت به خدا باشه 

حقوق خیلی رشته خفنیه باو  

امام زمانم قربونت برم   آخه تو چ قدر خوبی .. جانم به فدایت آقا جان ......بیا یه چیزی یادت بدم واسه استجابت دعا          قبل دعا کردن امام زمان رو به مادرش فاطمه زهرا (ع)و امام حسین (ع)و امام رضا(ع) قسم بده که دعاتون مستجاب کنه //////دوم اینکه خدا رو به کارهای خوبتون قسم بدین تا اجابت کنه دعاتون عزیز  اگه دعاتون مستجاب شد یه دعایی هم واسه من کن ....... الهی که حاجت روا بشی ....

تا ۳۵ سالگی نزدیک یک دهه مونده...

اون موقع زندگیم به یه ثبات نسبی رسیده

احتمالا دو سه تا بچه دارم

کسب و کار خودم رو دارم

خونه‌م تو یه شهر دیگه ست 

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
الان ۳۵ سالمه موقعیتم رو از چه جهت توصیف کنم؟

چیا به دست اوردی کدوم آرزوهات بهش رسیدی چکارهایی به ما پیشنهاد میکنی ک انجام بدیم راه و رسم زندگی

از دردهات برا هیچکس نگو   این روزا  همه    با  نمک  شدن  

الان ۳۵ ساله ام .‌لیسانسم گرفتم ولی خانه دارم ی دختر ۹ساله دارم وبه هیچی نرسیدم. ‌ی زن افسرده عصبی بخاطر ظلم های شوهرم . کاش برای من زمان برمی‌گشت به عقب اون موقعی که ۲۰ سالم بود پر از امید انگیزه بودم ....

چیا به دست اوردی کدوم آرزوهات بهش رسیدی چکارهایی به ما پیشنهاد میکنی ک انجام بدیم راه و رسم زندگی

بهتون پیشنهاد می‌کنم زندگی عاطفیتون و زندگی کاریتون رو در تعادل نگه دارید

تحصیلاتم ارشد عمران_سازه 

مجری، محاسب و ناظر پایه یک نظام مهندسی 

از نظر مالی اوضاعم متوسطه

تجربه یک شکست عاطفی سنگین دارم

متاهلم و مادرم❤

الان ۳۵ ساله ام .‌لیسانسم گرفتم ولی خانه دارم ی دختر ۹ساله دارم وبه هیچی نرسیدم. ‌ی زن افسرده عصبی ب ...

عزیزم تو هنوزم همون دختری ناامید نباش انسان با امیده که زندس یه تغییر بده تو زندگیت و عطربوی زندگی رو عوض کن بچت رو تو محیط شاد بزرگ کن

نذار مشکلات برات بزرگ باشن

از دردهات برا هیچکس نگو   این روزا  همه    با  نمک  شدن