2777
2789
عنوان

اونایی ک شیرخوار دارن بیان.دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 21 پست
شیرم قطع نکردم.خود دخترم دیگه نخورد.ماهم بردیم دکتر.

خب پس چرا ناراحتی؟ عزیزم شما مادری و هممون میدونیم مادر جونشو برا بچه اش میده و هیچوقت از قصد و نیت بد ب بچه اش آسیبی نمیزنه

پس حرفای صد من ی غاز آدمای خارج از گود رو جدی نگیر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش‌ فقط بقیه میگفتن.حتی‌ شوهرم میگفت😞

ببین یه سری من کار داشتم شوهرم گفت شیرتو بدوش تو شیشه من بدمش تو برو کارتو کن، همون اوایل بود هرچی دوشیدم یه ذره بود شوهر من دید شیر ندارم ولی من محکم مقاومت کردم

الان دیگه داره دوسالش میشه مصیبته ک بخام بگیرمش

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 

ول کن بابا جوش نزن

بچه منم تک سینه بود یکی پس زد اصلنم شیشه و پستونک نداده بودمش

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

خب پس چرا ناراحتی؟ عزیزم شما مادری و هممون میدونیم مادر جونشو برا بچه اش میده و هیچوقت از قصد و نیت ...

حرف بقیه رو الان کاری ندارم.مشکلم اینه ک کاش اینطوری نمیشد.چرا گذاشتم هرکی هرچی‌ دلش میخواد بگه😖

خدایا شکرت بابت این تو دلی که بهم دادی
حرف بقیه رو الان کاری ندارم.مشکلم اینه ک کاش اینطوری نمیشد.چرا گذاشتم هرکی هرچی‌ دلش میخواد بگه😖

دیگه گذشت عزیزم سرزنش کردن فایده ای نداره

تجربه شد برات 

منم خیلی کارا کردم ب حرف بقیه ک الان میگم کاش نمیکردم

ولی هی خودمو سرزنش کنم زمان برمیگرده نه؟ بدتر میشم ی مادر افسرده ک ضررش بیشتره واسه بچم

از حالا ب بعد رو دریاب عزیزم