2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره من خودم انجام دادم درد چندانی نداشتم بعدش چون موقع زایمان طبیعی خود دهنه واژن آزرده هستش از قبل. اتفاقا این روشو به خیلی از خانوما هم توصیه کردم چون هم کیفیت رابطتتون رو میبره بالا هم اعتماد به نفستونو . تازه من لیفت واژن هم انجام دادم با لیزر اونم خیلی راضی بودم همرو پیش دکتر فاطمه سیدی که دکتر زنان خودم بود انجام دادم

دکتر فوق اللاده خوبی هستن خانم حاتمی

من خودم چنبار تحت نظرتون تجویز شدم و یه بار هم عمل کردم

واقعا راضیم 

اگ کار دکتر براتون مهمه حتمن با خانم حاتمی مشورت کنید

شماره تماس خانم دکتر و پیج اینستاگرامشونو میذارم یه وقت مشاوره بگیرید باهاشون.
خانم دکتر حاتمی
09123050624
@dr.maryamhatami

آخه شنیدم عملش همراه زایمان خیلی خوب جواب نمیده بایدچندماه بگذره بعدعمل کنی

دقیقا همینطوره عمل های زیبایی مثل تنگ کردن واژن رو بعد از زایمان انجام میدن ک تاثیر داشته باشه نه همون موقع دکتر مهشید کریمی رو میشناسم کارشون خیلی خوبه درصد رضایتمندی مراجعینشون خیلی بالاست چون از خیلیا پرسیدم تو مطب شون 

عزیزم اگر به غیر از زیبایی مشکلاتی داشته باشی که بخوای درمان کنی ، دکتر مریم کرمعلی بهترین هستن، چون فلوشیپ کف لگن داره و اگر نیاز باشه که افتادگی رحم رو درمان کنی برات عمل میکنه . بهترین جراح واژن که میشناسم ایشون هستن 

من بعد از زایمان چند ماه بعد لابیاپلاستی پیش دکتر تهرانی انجام دادم. ولی اگه میخوای انجام بدی پیش یه دکتر خوب کار بلد انجام بده چون ناحیه حساسی هست من پیش دکتر تهرانی انجام دادم خیلی راصیم واقعا کار بلد هستش. آدرسشو میزارم:جنت آباد مرکزی روبروی بانک پارسیان ساختمان سینا واحد ۱۴