2777
2789
عنوان

خون ریزی مغزی

238 بازدید | 18 پست

کسی اطلاعاتی چیزی داره یه بنده خدایی ازفامیلامون خون ریزی مغزی کرده الان چهارماه شده بعلت فشاربالامیگن فشارش بیست و هفت بوده بنده خداالان روتخت بیمارستانه پشتش زخم شده ازسمت چپ لمس شده نمیدونم دقیقاچندسالشه شصت سالش فک کنم بشه بیست روزتوکمابودبعدبهوش اومد براتنفس گلوشوسوراخ کردن نمیدونم اسمه اون چیزی ک گذاشتن توگلوش چیه براغذاهم شکمشوسوراخ کردن یه چیزی گذاشتن تازگیام بنده خداریه هاش اب گرفته بازعملش کردن براکشیدن اب خیلی اذیته بنده خداچندباربردنش خونه ولی حالش بازبد شده اکسیژن خونه چیه اومده پایین بازبردنش ولی بیمارستان حالش خوبه کسی اطلاعی چیزی داره درمورده این مشکل خداسرهیچ بنده ای نیاره خیلی اذیته هم خودش هم خانوادش خیلی ام ضعیف شده خیلی باهرزنگی دلشون میلرزه ک نکنه چیزیش شده باشه لطفابراشم دعاکنین خوب شه چندباررفتیم دیدنش بایه ناامیدی نگاه میکنه ادمونمیتونه حرف بزنه 😞😞😞😞😞😞😞

خداجون میدونم حواست بمنم هس خیلی دوست دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاالله تمامی بیماراخوب شن 

این بنده خداخیلی داره دردمیکشه خداسرهیچ بنده ای نیاره خیلی سخته خیلی فکرکنم اسمه یه چیزی ک هی میکنن توگلوش براتنفس ک بهترنفس بکشه ساکشنه خیلی بده چندباردیدمش هی دسته پرستارومیگرفت ک درش بیاره حالش بدمیشدبعدبهش دستگاه اکسیژن وصل میکردن وقتی میبینم گریم میگیره خداسرهیچکی نیاره بنده خدااصلاوضعیتی نداره پسراش تمیزش میکنن خیلی سخته اون بنده خدایه ادم خیلی سرحال بودبااینکه پیرشده بودازیه جوون بیشترکارمیکردازصبح میرفت تاشب کارمیکردبعدم کارایه خونش 

خداجون میدونم حواست بمنم هس خیلی دوست دارم