2777
2789
عنوان

یه کار خونگی بگید درآمد داشته باشه

538 بازدید | 27 پست

خودم همین الان به ذهنم رسید شغل خودم که آرایشگری هست رو تو خونه انجام بدم با همسایه ها و اینا 

نظر بدین اگه خودتونم کسب و کار خونگی دارین بگید

از دردهات برا هیچکس نگو   این روزا  همه    با  نمک  شدن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم بگم خیلی قابلیت ها دارم ولی همسر دستوبالمو بسته

مثلا چ قابلیتی؟ 😐 من میخام تابستون دریم کچر و چیزایه هنری درس کنم بزارم دیوار ولی الان تو دیجییکالا نگا کردم ی نخ مکرومه50 تومنه 😕 

خدایا شکرت به هزار و یک دلیل✨💜
واقن کاش ی کار خونگی پردرآمد بود واسه منی ک دانشجوام و هیچ درآمدی ندارم ☹️

میتونی جزوه دوستاتو بنویسی براشون و پول بگیری

مثلا چ قابلیتی؟ 😐 من میخام تابستون دریم کچر و چیزایه هنری درس کنم بزارم دیوار ولی الان تو دیجییکالا ...

خب توام با توجه به خرجی ک کردی میفروشی

من گردنبند و دستبند و گوشواره درست میکنم میدم دوستم آرایشگاه میفروشه😊

الان چن وقته دیگه نمیکنم

خب توام با توجه به خرجی ک کردی میفروشی من گردنبند و دستبند و گوشواره درست میکنم میدم دوستم آرایشگاه ...

صرفه داشت واست؟ من سرمایه اولیشو ندارم وگرنه میتونستم خلی کارا کنم 

الان اگ با نخ مکرومه چیز میز درس کنم میتونم کلی فروش داشته باشم مامانم میگ برو تتو ابرو بهت پول میدم ولی واسه کار هنری پول نمیده واسه تتو ابرو میترسم مشتری جور کردن سخت باشه

مثلا چ قابلیتی؟ 😐 من میخام تابستون دریم کچر و چیزایه هنری درس کنم بزارم دیوار ولی الان تو دیجییکالا ...

ادیت ویدیو یادبگیر اینستا پیج بزن پست کن مداوم برای پیج تلاش کن بعد یکسال یا حتی زودتر به درامد میرسی

صرفه داشت واست؟ من سرمایه اولیشو ندارم وگرنه میتونستم خلی کارا کنم  الان اگ با نخ مکرومه چیز م ...

اره خیلی خوب بود مشتری زنگ میزد سفارش میداد اما من دیگه شوشو نذاشت مواد اولیه بخرم گفت نه نکن

کلا هرکار ک پول ب جیب من بره نه میگه

میترسه پول بیاد دستم ولش کنم برم😐

اره خیلی خوب بود مشتری زنگ میزد سفارش میداد اما من دیگه شوشو نذاشت مواد اولیه بخرم گفت نه نکن کلا ه ...

وای خدا 😐 

من دلم میخاست کار ارز دیجیتالو یاد بگیرم ولی میگن خیلی ریسکش بالاست نهایتش وام دانشجوییمو میگرفتم شروع میکردم 😐