2777
2789
عنوان

قباله برون دختر جاریم 😧😧😧

2236 بازدید | 119 پست

دختر جاریم داره ازدواج میکنه فقط مونده بود مجلس توافق مهریه یا همون قباله برون....

بنده خدا خیلی دختر خوبیه یعنی اصلا ماه انقدر هم خواستگار داشت و همه خیلی دوستیش داریم اصلا هم اهل مادیات نیست برای همین مهریه اش رو ۱۴ تا سکه گفته بود تازه اولش میگفت ۵ تا به نیت پنج تن و به هزار زور راضیش کردیم ک ۱۴ تا بزاره خلاصه ک با وجود اینکه فامیل آقا پسر همه دارا هستن و پدرش ۴ خونه و ماشین و زمین داره اما برادر شوهرم بدون هیچ چشم داشتی فقط گفت یک دانگ از خونه به نام دخترش بزنن و این مقدار واقعا یه چیز کمی برای ما بود چون اصلا ۱۴ تا سکه ک ۲۰۰ ملیون هم نمیشه با یک دانگ خانه حتی کمتر از ۱۰۰ سکه هم مهریه اش ارزش داشت

اما با این وجود نوشتن و خانواده ی آقا پسر مخالفت کردن و پدرشون گقتن ک ما اصلا هیچ چیزی از خانه تو مهریه نمیدیم و هرچی پسرم از خودش داره بده😧😧😧دلم گرفته و خیلی ناراحتم که چطور یک پدر میتونه سر یک دانگ خانه ک ۲۰۰ .۳۰۰ ملیون بی ارزش بیشتر نمیارزه اینجوری زندگی پسرش را تباه کنه 

پدرشوهرمم به برادر شوهرم گفته اگه میخوان خونه ندن هیچ اشکالی نداره اما ماهم دختر نمیدیم

میوتی میم🐈یه تعلیقی بیچاره😁

من خودم آدم بی  منطقی نیستم اگر این آقا یک خانه داشت خب بازهم حق میدادم میگفتم میخواد خانه اش مال بچه هاش باشه و نمیخواد به عروس و کسی بده اما چطور آدمی ک ۴ تا خونه داره انقدر نسبت به مال این دنیا وابستگی داره ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب راست میگه ماهم رسم نداریم دونگ خونه

ببینید عزیزم ما هم رسم داریم یک جهیزیه و لوکس و تمام عیار باید خانواده ی دختر بده چطور این رو باید پدر دختر بده اما پدر داماد یک دانگ خانه زورش بیاد بده ؟

😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄این ک چیزی نیس

من ب شوهرم ک خیانتای جنسی میکردو دست بزن شدید داشت و اما جز پولداررررای شهرمونه

گفتم ی دانگ بزن ب اسمم بدونم فردا بخاطر،اون زنا پرتم نمیکنی بیرون

امتحان بودا

نزد

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

خب چرا لقمه رو دور سرتون میپیچونید

بیشتر سکه مهریه میزدید

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

عزیزم حق با پدر آقا پسر بوده ده تا خونه هم داشته باشه اصلا به عروس یا داماد ربطی نداره ، هروقت سرشو گذاشت زمین مرد بعد برن پی اینکه چند تا خونه داره

اگه خونه خود داماد می بود میشد پذیرفت

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
ببینید عزیزم ما هم رسم داریم یک جهیزیه و لوکس و تمام عیار باید خانواده ی دختر بده چطور این رو باید پ ...

چون پدرِ پسر حقی درقبال  دختر غریبه نداره که بخواد خونه بزنه به نامش

وا خب چه ربطی به پدرِ پسر داره عجب انتظارایی دارینا

عزیزم در شهر و منطقه ی ما رسم هست حتی در حد یک سجده گاه دختر اگر زمین و خانه ای داشته باشند به نام دختر میزنند