2777
2789
عنوان

کم خوابی کودک

41 بازدید | 0 پست

سلام شبتون بخیر عزیزان...پسرم دو سال و پنج ماهشه از همون نوزادی خیلی کم خواب و البته بدخواب بود...خوابش خیلی سبک بود زود به زود بیدار می‌شد...تو این دو سال و نیم خیلی سر خوابیدنش اذیت شدم...همه میگفتن بعد یکسال درست میشه اما نشد..تازه چند ماهیه که شب تا صبح میخوابه تقریبا..الباه صبحها تقریبا زود بیدار میشه.. ولی برای خوابیدنش خیلی اذیت میکنه دیر میخوابه حتی ظهر نمیذارم زیادبخوابه یک ساعت و نیم اونم نهایتا تا ساعت ۳/۵...بعدش بیدارش میکنم ولی بازم شب اذیت میکنه حتی بیشتر عصرا میبرمش بیرون کلی راه میره و بازی می‌کنه بازم انگار نه انگار که بخواد خسته بشه و شب زودتر یا راحتتر بخوابه...همین امروز با اینکه بیرون رفته بود دلم خوش بود که زود میخوابه از ساعت ۱۱ اوردمش تو تختخواب تا همین الان که ساعت ۱۱:۴۵ دقیقه س خوابیده..اینقد اذیت میکنه آخرش باید دعواش کنم تا بخوابه

دیگه نمیدونم‌ چیکار کنم اعصابم ضعیف شده بچه شیطونیه

همین الان که دارم تایپ میکنم دارم گریه میکنم چون ناراحتم که دعواش کردم تا خوابید😔گفتم بیام درددل کنم شاید یه کم حالم بهتر شه و اگه راهکاری دارین بهم بگین😔ممنونم

اگه کسی ارزش کاری رو که می‌کنی رو نمی‌فهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼