2777
2789

سایت معتبریه یا ن؟ آخه قیمتاشو خیلی پایین زده میخاستم ازش چیزی خرید کنم گفدم بپرسم ازتونن 

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱ مرداد ۱۴۰۴ بعد از دوسال ولم کرد 💔 در حال جمع کردن تیکه های شکستم...

معتبره ولی من یه کیف خرید چرمش خراب بود یه قسمتیش

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معتبره ولی من یه کیف خرید چرمش خراب بود یه قسمتیش

ممنونم عکس با خود واقعیش چقد فرق داش؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنونم عکس با خود واقعیش چقد فرق داش؟

دقیقا همون بود ولی میدونی چرمش رفته بود انگار چرمشو بکشن

زیاد هم نبود در حد یه دکمه 

منم شانسی که اوردم بلد بودم رنگشو بسازم اون تیکه رو رنگ کردم الان اوکیه 

ولی خب من جاشون بودم این کیفو به عنوان کیف ایراد دار میفروختم با قیمت کمتر

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )
بله من خریدم...خیلی عالی بود و با بسته بندی عالی و سریع ارسال کردن برام

ممنونم راجب پرداخت ، کارت ب کارت هست یا درب منزل؟

راستی‌ جنسی ک خریدین با عکسش فرق داش؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنونم راجب پرداخت ، کارت ب کارت هست یا درب منزل؟ راستی‌ جنسی ک خریدین با عکسش فرق داش؟

کارت به کارت بود...به هر حال رنگ کار یک درجه با عکسش فرق میکنه،به خاطر نور عکس برداری...ولی همون رنگ و کار رو برام ارسال کردن

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
ازشون عینک و ساعت خریدم عینکش عالی بود و ساعتش نه شیشه اش پر خط و خش بود بردم تعمیرات گفتن باید عوض ...

دو ساله از تاپیکم گذشته 😂 ولی اونموقع قیمت‌هاش خوب بود الان خیلی گرون شده جنساش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دو ساله از تاپیکم گذشته 😂 ولی اونموقع قیمت‌هاش خوب بود الان خیلی گرون شده جنساش

من سه تا کیف گرفتم ازش دو تاشون تقریبا شبیه به عکس و فیلما بود ولی یکیش وقتی اومد حسابی خورد توی ذوقم اصلا از دوخت و کیفیتش راضی نبودم البته قیمتش زیاد نبود.

من سه تا کیف گرفتم ازش دو تاشون تقریبا شبیه به عکس و فیلما بود ولی یکیش وقتی اومد حسابی خورد توی ذوق ...

اره خرید اینترنتی خیلی بده منم قبلاً اینترنتی زیاد خرید داشتم ی بار نیم بوت خریدم توی عکس خیلی خوب بود اومد در خونه زشت و بدردنخور بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره خرید اینترنتی خیلی بده منم قبلاً اینترنتی زیاد خرید داشتم ی بار نیم بوت خریدم توی عکس خیلی خوب ب ...

آره واقعا ... خرید حضوری یه چیز دیگه مگه اینکه فروشگاه رو خوب بشناسی

راستی اسم و عکس پروفایلت خیلی بامزه ست 😃

آره واقعا ... خرید حضوری یه چیز دیگه مگه اینکه فروشگاه رو خوب بشناسیراستی اسم و عکس پروفایلت خیلی با ...

بله عزیزم ازین به بعد همون حضوری خرید کن من خیلی توی سایت های حتی معتبر خرید اینترنتی انجام دادم ولی ۱۸۰ درجه فرق داشت با واقعیت . مرسی عزیزم 🥰

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بله عزیزم ازین به بعد همون حضوری خرید کن من خیلی توی سایت های حتی معتبر خرید اینترنتی انجام دادم ولی ...

خواهش میکنم❤🌹

والا عادت کردم به خرید اینترنتی ... درونگرا هستم و از پاساژ گردی و شلوغی خیلی خوشم نمیاد