2777
2789
عنوان

حقمونه ک...

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 28 پست

هیچ کی جلوتو نگرفته برو بگو ولی بدون ذات مردا اینه که خوششون میاد عشقشون رو خودشون به دست بیارن نه اینکه کسی اونارو به دست بیاره با اعتراف کردنت به عشق فقط طرف رو از خودت دور میکنی

حال ما خوب است اما تو باور نکن

بی خیال، ما دخترا رو راستیم کسی ازما درخواست دوستی کنه خوشمون بیاد میگیم اره ، و خوشمون نیاد و نمی خوایم باهاش زندگی کنیم می گیم نه،. اما پسرا اینجوری نیستن خوششون هم نیاد میگن باشه بمون باهاشون واسه سو استفاده کردن مواظب باش باخت ندی

اگه دوست داری کسب و کارت رو رونق بدی ، می تونم بهت کمک کنم طراحی سایت مطابق سلیقه و امکانات که شما نیاز دارید. برای اطلاعات بیشتر بهم پیام بدید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونقد ترسوندنم ک جرعتشم ندارم    دیگه

اونا با آدمای بیشعور طرف بودن، بعدشم تو نمیدونی چجوری گفتن به یارو

تو کار خودتو بکن

مگه همه آدمای دنیا مثل همن؟

اینکه تهش بفهمی چی میشه ولی یه چیز بد بشه خیلی بهتر از اینه که هیچوقت نفهمی اگه این کارو میکردی تهش چی میشد

چجوری میتونی ارتباط بگیری باهاش؟ چه رشته ای خونده چیکارس؟ خودت چی خوندی و کارت چیه؟

فعلن از طریق چت میتونم کم میبینمش

کارشم با باباش و برادرش ساخت و ساز ایناس تو دانشگاه ازاد بود

منم کنکوری ام امسال

فعلن از طریق چت میتونم کم میبینمش کارشم با باباش و برادرش ساخت و ساز ایناس تو دانشگاه ازاد بود منم ...

اگه کنکوری هستی که این یه سالو بیخیالش شو جاست درس

بشین خوب بخون رشته خوب بیار اون وقت هم کیسای بهتری وجود داره واست هم اصن اون پسره خودش بهتر به سمتت کشیده میشه

رشتت چیع؟

انسانی هسم اخه خیلییی خوبع از هر لحاظ دلم میخاس بهش بگم    

این یه سالو صبرکن

گند نزن به آینده خودت

خب خوبه دبیری روانشناسی حقوق یه دانشگاه خوب برو اینارو قبول شو

اون وقت خودش با یه نگاه تو با کله میاد